Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia, în zona periculoasă a clasamentului, după eşecul cu Dinamo. Emil Săndoi: ”Am făcut nişte cadouri de nedescris, greu de explicat”

Chindia, în zona periculoasă a clasamentului, după eşecul cu Dinamo. Emil Săndoi: ”Am făcut nişte cadouri de nedescris, greu de explicat”

Fotbal intern

Comentarii

Emil Săndoi a analizat prestaţia Chindiei Târgovişte în partida cu Dinamo.

Chindia Târgovişte a fost nevoită să se vadă învinsă de Dinamo, scor 0-2, într-un meci disputat la Ploieşti, pe ”Ilie Oană”, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1.

Chindia a ajuns pe loc de baraj, după eşecul cu Dinamo. Emil Săndoi: ”Am făcut nişte cadouri de nedescris, greu de explicat”

La finalul jocului, Emil Săndoi a făcut o analiză asupra eşecului înregistrat de echipa sa în faţa celor de la Dinamo, dar şi a şanselor de a evita retrogradarea, din moment ce Chindia se află în zona fierbinte a play-out-ului.

Formaţia dâmboviţeană are 19 puncte, la egalitate cu CS Mioveni. Dinamo are 13 puncte.

”În ultima perioadă, meciurile cu Dinamo nu ne priesc şi au cam avut aceeaşi desfăşurare. În Ştefan cel Mare, am ratat şi 11 metri, bară, mai multe ocazii şi am pierdut cu 0-1. Astăzi am pierdut 0-2.

Este pentru prima dată când această echipă este pe locuri de baraj şi probabil că este şi o presiune care îi apasă şi pe jucători. Am început să facem nişte cadouri de nedescris, sunt greu de explicat.

Astăzi cred că a fost un joc pe care noi l-am dominat, ocaziile mai mari au fost de partea noastră, şi şuturi la poartă mai multe... În prima repriză au fost ocaziile lui Popadiuc, Şerban, iar în a doua repriză, Şerban, Iacob, Jipa. Cred că am avut o superioritate. Dar din păcate facem nişte greşeli impardonabile.

Trece Morar printre 4 sai 5 jucatori nici nu stiu cati erau la numar ezita sa intervina primim gol, la golul doi la fel, 28:18 

Vă daţi seama că poziţia în care suntem e o poziţie delicată. Mai sunt etape şi vă spuneam că şi Dinamo speră şi e normal. Şi noi am fi sperat şi uitati cât contează aceste trei puncte de azi.

Deci totul se joacă. Până la ultimul fluier se va juca”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: sandoichindia 

viewscnt
Articole similare