Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ofertă scrisă pentru Ianis Hagi! ”Operaţiunea a fost accelerată”. Fotbalistul român pleacă de la Rangers

BREAKING | Ofertă scrisă pentru Ianis Hagi! ”Operaţiunea a fost accelerată”. Fotbalistul român pleacă de la Rangers
Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) va pleca de la Rangers în această vară. Internaţionalul român se află în negocieri avansate cu o altă formaţie.

Ianis Hagi are zilele numărate la Rangers, mai ales după ce şi-a strigat public nemulţumirea legată de faptul că tehnicianul Michael Beale îl foloseşte prea puţin.

La scurt timp, englezul a decis să-l scoată pe fotbalistul român de pe lista UEFA pentru dubla cu PSV Eindhoven din play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

Ianis Hagi se transferă la Trabzonspor!

Potrivit jurnaliştilor de la ”fotospor.com”, Trabzonspor este decisă să-l transfere pe Ianis Hagi, considerat înlocuitorul perfect pentru grecul Anastasios Bakasetas (30 de ani), fotbalist aflat pe ordinea de azi a mai multor formaţii din Marea Britanie.

Sursa citată anunţă că ”Trabzonspor a accelerat operaţiunea Ianis Hagi”, iar o primă ofertă a fost deja realizată: 500.000 de euro pentru împrumutul pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv pentru alte 2,5 milioane de euro.

Răspunsul celor de la Rangers a fost prompt: ”Nu!”. Scoţienii ar solicita 3,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv încă din această vară.

Pentru moment, Trabzonspor nu a revenit cu o a doua ofertă, însă există şanse foarte mari aceasta să fie făcută cât de curând.

Mai ales că Trabzon va primi aproximat 10 milioane de euro după vânzarea lui Bakasetas, după cum se preconizează.

Ianis Hagi, doar rezervă cu Morton

Ianis Hagi (24 de ani) a fost doar rezervă la partida dintre Rangers şi Morton, scor 2-1, în Cupa Ligii Scoţiei.

Mijlocaşul român a bifat doar ultima jumătate de oră a partidei, apoi, a oferit declaraţia ce i-a complicat serios viaţa la Glasgow.

Cred că fiecare fotbalist îşi doreşte să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situaţia în care mă aflu, dar ştiţi, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul.

Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, ştiu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziţia de a demonstra ceva cuiva, ştiu cine sunt ca jucător, ştiu ce am făcut aici când am jucat, ce am câştigat la acest club, atât trofee individuale cât şi colective.

Aşa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc”, declara Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagitrabzonsporrangers 

viewscnt
Articole similare