Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT de la FCSB. Becali a mai renunţat la un jucător şi l-a trimis la un alt club de mare tradiţie din Superligă

BREAKING | OUT de la FCSB. Becali a mai renunţat la un jucător şi l-a trimis la un alt club de mare tradiţie din Superligă

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat titlul de campioană în Superligă, iar Gigi Becali a început revoluţia în cadrul lotului pregătit de Elias Charalambous.

FCSB s-a despărţit de fotbalişti pe bandă rulantă în această vară, iar pe lângă lista neagră pe care o pregătise încă de luna trecută, Gigi Becali a mai adăugat acum un nume nou.

Ianis Stoica n-a mai intrat în planurile oficialilor roş-albaştrilor şi a fost trimis la o altă echipă din Superligă, unde ar putea prinde mai multe minute în sezonul următor.

Deşi era dorit insistent de Petrolul Ploieşti, atacantul în vârstă de 20 de ani a preferat să rămână în continuare la Universitatea Cluj, echipă la care a fost împrumutat şi în sezonul recent încheiat. Conform prosport.ro, un rol important în decizia lui Ianis Stoica l-a jucat şi Toni Petrea, antrenorul care a pregătit-o în trecut pe FCSB şi care, în această vară, i-a preluat pe ardeleni.

  • 900 de mii de euro valorează Ianis Stoica pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • Ianis Stoica n-a marcat niciun gol în cele 29 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsbbecalicharalamboustoni petreasuperligaianis stoicau cluj 

viewscnt
Articole similare