Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT de la FCSB, s-a întors din drum: a semnat! Răsturnare de situaţie

BREAKING | OUT de la FCSB, s-a întors din drum: a semnat! Răsturnare de situaţie

FCSB

Comentarii

Răsturnare de situaţie cu fotbalistul care s-a despărţit de FCSB în această vară, Boban Nikolov (29 de ani), mijlocaşul care n-a reuşit să se impună la echipa "roş-albaştrilor" în scurta perioadă petrecută în tricoul echipei din Bucureşti.

Boban Nikolov a fost întors din drumul către Albania, unde urma să semneze cu o echipă şi a "dat cu pixul" în Ungaria, campionat unde a mai jucat în trecut, până să ajungă la Sheriff Tiraspol şi FCSB, în Rommânia.

Boban Nikolov, întors din drum: a semnat cu o nouă echipă, în Ungaria!

La FCSB, Boban Nikolov a jucat doar 13 meciuri şi n-a reuşit să se impună, nereusind să adune nici 300 de minute în tricoul "roş-albastru", fiind trimis la plimbare de Gigi Becali în această vară. După plecarea de la FCSB, despre Nikolov s-a scris că va semna în Albania, cu Dinamo Tirana, sau cu Genclerbirligi în Turcia, dar totul a luat o altă turnură.

Întors din drumul către Albania sau Turcia, Boban Nikolov şi-a găsit echipă în Ungaria şi a semnat. cu Kişvarda, care l-a şi prezentat oficial. Mijlocaşul nord-macedonean a mai jucat în Ungaria, la Fehervar, între 2018 şi 2021, timp în care a jucat 106 meciuri şi a marcat şapte goluri.

Florin Tănase a "garantat" pentru Boban Nikolov la FCSB

Întrebat despre transferul lui Nikolov, în momentul în care acesta a fost adus din nou în România, Gigi Becali a dezvăluit că a discutat cu Florin Tănase despre jucătorul nord-macedonean.

”L-am întrebat pe Tănase despre Nikolov, iar el mi-a spus că e un jucător de tipul lui Oaidă, dar puţin mai bun. El recuperează şi pasează, dar, cel mai important, nu pierde mingea”, declara Gigi Becali despre Nikolov, în momentul transferului.

Bregal, Viitorul (actuala Farul), Varda Skopje, Videoton, Lecce, Sheriff, FCSB şi acum Kişvarda sunt echipele din CV-ul lui Boban Nikolov.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Boban Nikolov în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: boban nikolov fcsbboban nikolov transfer fcsbboban nikolov transfer kisvardaboban nikolovfcsb boban nikolov 

viewscnt
Articole similare