Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Răzvan Marin nu mai e singurul român de la Empoli!

BREAKING | Răzvan Marin nu mai e singurul român de la Empoli!

Fotbal

Comentarii

Răzvan Marin nu mai este singurul jucător român de la antrenamentele lui Empoli.

Zilele acestea, la antrenamentele primei echipe a lui Empoli a fost prezent şi internaţionalul român de juniori Darius Fălcuşan (17 ani), un fotbalist foarte lăudat în Italia, care-şi pregăteşte cu minuţiozitate debutul în Serie A.

Darius Fălcuşan se antrenează cu prima echipă a lui Empoli

Darius Fălcuşan, fotbalist adus sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj, în ianuarie 2023, şi cumpărat definitiv în vara lui 2023, nu a ratat oportunitatea de a se fotografia alături de conaţionalul său. Poza a ajuns rapid pe reţelele sociale.

 

Darius Fălcuşan este un fotbalist născut la Madrid (Spania) pe 14 februarie 2006, şi este internaţional U18 al României.

  • Jucătorul poate evolua atât fundaş central, cât şi fundaş stânga la nevoie. 

În acest sezon, Darius Fălcuşan a bifat patru prezenţe pentru echipa U18 a celor de la Empoli, apoi a fost promovat la Empoli Primavera (U19), unde încă nu a apucat să debuteze.

Familia a insistat pentru transferul în Italia

Darius Fălcuşan s-a transferat la Empoli fără să apuce să debuteze pentru prima echipă a celor de la Universitatea Cluj. Familia jucătorului a insistat pentru mutarea în Italia, aşa că ”Şepcile Roşii” n-au avut de ales decât să-l lase să plece.

U Cluj s-a ales cu o sumă de bani după împrumutul şi transferul definitiv, dar şi cu un procent dintr-o vânzare ulterioară a fotbalistului.

E vorba de un împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare definitivă. A fost dorinţa familiei şi a copilului să aibă această şansă de a ajunge într-un fotbal mult mai puternic.

U Cluj va primi o sumă pentru împrumut, apoi există o sumă pentru transferul definitiv şi anumite procente cu care vom rămâne după transferul definitiv”, a explicat Radu Constantea pentru actualdecluj.ro, în urmă cu aproape un an.

Afla mai multe despre: darius falcusanrazvan marinempoliromania u18 

viewscnt
Articole similare