Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Serie A a transferat un jucător de la U Cluj. Preşedintele clubul a confirmat mutarea

O echipă din Serie A a transferat un jucător de la U Cluj. Preşedintele clubul a confirmat mutarea

U Cluj

Comentarii

Empoli a transferat un fundaş central de la Universitatea Cluj, sub formă de împrumut, cu opţiune de a-l cumpăra definitiv.

Pe lângă Răzvan Marin, la Empoli avem încă un jucător român. Echipa din Serie A l-a transferat pe unul dintre cei mai talentaţi internaţionali români de juniori.

Încă un român la o echipă din Serie A. Cine este Darius Fălcuşan

Site-ul tuttomercatoweb.com anunţă că transferul lui Darius Fălcuşan de la Universitatea Cluj la Empoli este deja oficial.

Jucătorul a plecat în Serie A sub formă de împrumut, până în vară şi, dacă va impresiona, el va fi transferat definitiv.

Darius Fălcuşan s-a născut la Madrid, va împlini 17 ani pe 14 februarie şi este component al naţionalei României sub 17 ani.

Interesant este că Fălcuşan încă n-a apucat să debuteze pentru seniorii lui U Cluj. De altfel, cel puţin în primă fază, el va fi inclus în echipa Primavera a lui Empoli.

”Empoli l-a semnat pe Darius Fălcuşan, de la Universitatea Cluj, promisiunea naţionalei U17 a României”, notează şi gianlucadimarzio.com.

Ce spune preşedintele lui U Cluj despre transferul lui Fălcuşan la Empoli

Într-o declaraţie făcută în urmă cu 4 zile, Radu Consantea - preşedintele Universităţii Cluj - a explicat că ardelenii vor primi bani de la Empoli pentru acest împrumut.

Ulterior, dacă transferul se va realiza, există şi o altă sumă de bani pentru transferul definitiv, plus procente dintr-o eventuală revânzare.

”E vorba de un împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare definitivă. A fost dorinţa familiei şi a copilului să aibă această şansă de a ajunge într-un fotbal mult mai puternic.

U Cluj va primi o sumă pentru împrumut, apoi există o sumă pentru transferul definitiv şi anumite procente cu care vom rămâne după transferul definitiv”, a explicat Radu Constantea pentru actualdecluj.ro.

Afla mai multe despre: falcusan 

viewscnt
Articole similare