Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB care a lipsit 3 ani din cauza unei accidentări: ”Acolo s-a făcut o minune!” N-a jucat niciun meci în toată această perioadă

Jucătorul de la FCSB care a lipsit 3 ani din cauza unei accidentări: ”Acolo s-a făcut o minune!” N-a jucat niciun meci în toată această perioadă

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre un jucător de la FCSB care a stat accidentat nu mai puţin de 3 ani de zile.

În contextul absenţei lui Ionuţ Panţîru, care va reveni abia în vară - după doi ani de pauză - Meme Stoica a vorbit despre un caz şi mai grav petrecut la FCSB.

Daniel Bălan a stat nu mai puţin de 3 ani accidentat: ”N-a jucat niciun meci”

Ionuţ Panţîru este în proces de refacere după o accidentare foarte gravă pe care a suferit-o la genunchi. Totuşi, fundaşul stânga va reveni abia în vară, adică după mai bine de doi ani de pauză.

Mihai Stoica şi-a amintit însă despre un caz şi mai grav la FCSB: Daniel Bălan, care a stat nu mai puţin de 3 ani pe margine din cauza unei accidentări foarte grave:

”Daniel Bălan a stat 3 ani fără să joace niciun meci. Daniel Bălan, acolo s-a făcut o minune, pentru că a avut accidentarea pe care a avut-o Marco van Basten şi Marco van Basten s-a lăsat de fotbal.

Dar acolo regretatul Mitică Neagu şi-a fixat un obiectiv personal - fostul asistent medical al Stelei, în perioada de glorie, în anii '80 - 'nea Mitică  era medic şi făcea absolut de toate şi de Crăciun ţin minte că-l chema să... Şi l-a făcut să joace. Aia a fost şansa lui”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Daniel Bălan a avut printre cele mai grave accidentări din ultimii 30 de ani

Fundaş dreapta de meserie, Daniel Bălan a fost transferat în 2001 de Steaua, de la Foresta Fălticeni, contra a 450.000 de dolari, o sumă impresionantă pentru acea perioadă.

Daniel Bălan avea atunci 21 de ani şi era printre cei mai buni fundaşi dreapta din campionat. Însă, în 2002, el a suferit o fractură de astragal, o accidentare care i-a zguduit cariera.

Este genul de accidentare din cauza căreia mulţi fotbalişti au fost nevoiţi să se retragă. Însă Daniel Bălan n-a renunţat, a tras tare şi a reuşit să revină în fotbal. De altfel, după acea revenire, a jucat fotbal până la 39 de ani.

El a rămas sub contract cu FCSB până în ianuarie 2011, dar în această perioadă a tot fost împrumutat şi a jucat pentru FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Argeş, ALKI LArnaca, Aris Limassol, SKA-Energia (Rusia) - unde s-a şi transferat definitiv după ce a devenit liber de contract.

Ulterior, în ianuarie 2012, a revenit în România, unde a mai evoluat pentru FC Botoşani, Foresta Suceava şi Bucovina Rădăuţi.

Afla mai multe despre: daniel balan 

viewscnt
Articole similare