Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB pregăteşte solicitarea pentru a-şi disputa meciurile pe un alt stadion! Aşteaptă doar o decizie oficială | EXCLUSIV

FCSB pregăteşte solicitarea pentru a-şi disputa meciurile pe un alt stadion! Aşteaptă doar o decizie oficială | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB caută, în continuare, o alternativă pentru Arena Naţională şi nu vrea să ajungă din nou în afara Bucureştiului, la Giurgiu, Piteşti sau Buzău. De accea, echipa finanţată de Gigi Becali aşteaptă o decizie oficială, pentru a face o solicitare spre una dintre arenele noi din capitală.

Ce mai aşteaptă FCSB pentru a face solicitarea de a juca pe Stadionul Steaua: "Atunci vom face"

Se încinge lupta pentru arena din Ghencea, pe care joacă Steaua Bucureşti, dar care a fost folosită şi de FRF la meciurile naţionalei. 

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit ultimele detalii despre mutarea care se pregăteşte să o facă echipa din Superligă. 

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că a depus un amendament în proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului prin care să fie facilitat accesul tuturor celor care doresc la bazele sportive ale statului. El crede că astfel se va rezolva problema Stadionului Steaua, iar CSA Steaua şi FCSB vor putea împărţi aceeaşi arenă.

"Când se va vota legea, momentan a trecut de comisia din Parlament, şi va exista acea OG, atunci vom face solicitare, bineînţeles", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

De asemenea, conducătorul de la FCSB a explicat, în urmă cu câteva săptămâni, care este interesul echipei în privinţa noii arenei din Ghencea. 

În cazul în care cel mai mare stadion al ţării se va închide din nou pentru un eveniment, echipa finanţată de Gigi Becali vrea să aibă o alternativă tot în Bucureşti. 

"E clar de ce vrem asta. Ca să jucăm în Bucureşti pe un gazon foarte bun, Dacă avem de ales între Arena Naţională şi Ghencea, probabil că alegem prima varianta pentru că acolo suntem obişnuiţi. Problema e că nu vrem să jucăm în cupele europene, în vară, la Buzău sau la Giurgiu", spunea MM Stoica

Victor Piţurcă îl avertizează pe Gigi Becali: "După primul meci, n-o să mai vrea Gigi în Ghencea, o să fie înjurat"

"Văd că pe Ciolacu îl interesează să joace FCSB în Ghencea, de ce? Asta duce la dezbinare. Dacă se întâmpla asta, după primul joc, nu o să mai meargă FCSB acolo, nu o să mai vrea Gigi (n.r. - Becali) pentru că o să fie înjurat şi jignit, cum nu a mai fost demult.

Ce îi trebuie lui? Acum echipă se numeşte FCSB, joacă pe Arena Naţională şi cu asta basta. De ce să ajungem acolo, să fie război, peluza Sud şi Nord? Nu, FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Aşa au hotărât instituţiile noastre judecătoreşti şi asta trebuie să fie. Dacă se vor schimba lucrurile şi echipa va redeveni Steaua, atunci poate pot să meargă acolo", a spus Victor Piţurcă, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: stadion steauafcsb stadion steauamihai stoicafcsb solicitare stadion 

viewscnt
Articole similare