Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul "universal" revine la FCSB! "Deci cum arată acum... Bodyguard". Detaliile oferite de MM Stoica | EXCLUSIV

Fotbalistul "universal" revine la FCSB! "Deci cum arată acum... Bodyguard". Detaliile oferite de MM Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Lotul FCSB a suferit modificări în această iarnă, înainte de plecarea echipei în cantonamentul din Turcia. Reluarea sezonului va însemna şi o revenire importantă în echipa antrenată de cuplul Mihai Pintilii - Leo Strizu. Mihai Stoica a confirmat că fotbalistul va apărea pe teren din februarie.

Reveniri importante la FCSB în a doua parte a sezonului

FCSB a făcut curăţenie în lot la începutul anului. Radu Boboc, Marco Dulca, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Florin Achim s-au despărţit de FCSB, iar Ianis Stoica şi Alexandru Musi au fost împrumutaţi. 

Transferuri nu sunt luate în calcul de finanţatorul Gigi Becali, în acest moment, dar oricum staff-ul tehnic aşteaptă mai multe reveniri ale jucătorilor accidentaţi. 

Una dintre cele mai aşteptate reveniri, cea a lui Ovidiu Popescu (28 de ani), fotbalistul "universal" care poate acoperi mai multe posturi de la mijlocul terenului şi din apărare, e în linie dreaptă. 

Accidentat grav în august, Ovidiu Popescu a revenit la antrenametele echipei de o lună, dar staff-ul tehnic nu a dorit să-l forţeze şi să rişte o recidivă. Astfel, revenirea pe teren a lui "Lampard", într-un meci oficial, este programată în februarie. 

"Revine Ovidiu Popescu, în februarie va putea juca. El şi acum poate, dar am zis să nu forţăm. În vară s-a accidentat, dar noi punem cinci luni să se facă bine ca să poată juca. El e refăcut complet acum, poate juca acum", a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

În urmă cu o lună, când a revenit la antrenamentele FCSB-ului, Mihai Stoica i-a făcut o caracterizare lui Ovidiu Popescu

"Şi-a refăcut masa musculară, deci cum arată acum... Bodyguard, bodyguard, doar că trebuie să treacă... Unii stau câte un an la aceste accidentări. Lui Ovidiu i s-a rupt grefa, dar arată impecabil. Îl ajută corpul!", spunea managerul general de la FCSB. 

Ovidiu Popescu a jucat doar 525 de minute în şapte meciuri din acest sezon la FCSB, în toate competiţiile, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

De asemenea, FCSB îl aşteaptă înapoi într-un meci oficial pe fundaşul central Iulian Cristea, care ar putea juca, din nou, la începutul acestui an. 

Ovidiu Popescu şi Iulian Cristea nu fac parte din lotul deplasat de FCSB în cantonamentul de iarnă din Turcia

Spre deosebire de cei doi jucători defensivi, Ionuţ Panţîru a avut ghinionul unor erori privind recuperarea sa, după o accidentare gravă. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaovidiu popescutransferuri fcsbplecari fcsbrezilieri fcsb 

viewscnt
Articole similare