Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de top, lovitura de proporţii la care s-a gândit campioana României! Ce salariu i s-a propus: "Unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din ţară" | EXCLUSIV

Un jucător de top, lovitura de proporţii la care s-a gândit campioana României! Ce salariu i s-a propus: "Unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din ţară" | EXCLUSIV

Handbal

Comentarii

Victoriile echipelor din România în grupele Champions League, la handbal feminin şi masculin, au redeschis discuţiile despre bugetele alocate celor mai puternice cluburi. Din informaţiile comentatorului Orange Sport, Cosmin Băleanu, Dinamo Bucureşti a dorit să facă un transfer important şi să-l aducă pe pivotul Barcelonei, care "ar fi fost unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din România".

Dinamo Bucureşti a încercat să-l transfere pe Ludovic Fabregas de la Barcelona: "Ar fi fost unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din România"

Toate cele trei echipe ale României au şanse de calificare din grupele de Champions League. La feminin, CSM Bucureşti domină grupa A, pe care o conduce, iar Rapid Bucureşti e pe locul al patrulea în grupa B, la un punct de liderul Metz. La masculin, Dinamo Bucureşti e pe locul al patrulea în grupa A, la cinci puncte de liderul PSG, iar echipa antrenată de Xavi Pascual a încercat o lovitură de imagine pe piaţa transferurilor. 

Cu bugete impresionante în Europa, Dinamo Bucureşti (7 milioane de euro), CSM Bucureşti (4 milioane de euro) şi Rapid Bucureşti (3 milioane de euro) şi-au permis să facă transferuri tari, iar "dulăii" chiar au încercat să-l ia pe fostul jucător antrenat de Xavi Pascual la Barcelona. 

Într-o discuţie despre bugetele celor trei cluburi, Cosmin Băleanu a dezvăluit că Dinamo a încercat să-l aducă la Bucureşti pe Ludovic Fabregas, pivot francez de 26 de ani, care joacă la Barcelona din 2018. 

Fostul handbalist şi candidat la şefia FRH, Bogdan Voina, a confirmat că alb-roşii au încercat să-l transfere pe Ludovic Fabregas, unul dintre cei mai importanţi handbalişti, campion olimpic cu Franţa la Tokyo şi vicecampion la Rio şi campion mondial în 2017. 

VIDEO | Discuţia despre bugetele celor mai puternice cluburi din handbalul românesc

Cosmin Băleanu: Sigur că nu joacă bugetele, dar se regăsesc. Problema e atunci când ai buget de cinci milioane, ca să nu se regăsească niciuna de aici, şi termini în clasament sub o echipă cu buget de două milioane. Dacă termini sub una cu buget de şapte milioane, e normal. 

Dan Udrea: La asta mă raportam când ziceam despre Dinamo. Nu ştiu dacă găsim patru, cinci echipe cu un buget mult mai mare. Dacă are una tot şapte, zici ok, se poate întâmpla. 

Cosmin Băleanu: Nu, nu sunt. Repet. Din ce ştiu, PSG are 10 milioane, iar Barcelona sub PSG, cred că nouă. 

Dan Udrea: Incredibil! Mi se pare absolut uluitor la ce nivel e handbalul românesc ca potenţă financiară. 

Cosmin Băleanu: Noi mai discutăm. Sunt salarii comparabile şi unele dintre ele mai mari decât la fotbal. Să-mi spună Bogdan (n.r. - Voina) dacă greşesc. Dinamo a vrut să-l ia pe Fabregas de la Barcelona. Pivotul Barcelonei. Corect?

Bogdan Voina: Corect. 

Cosmin Băleanu: Ce salariu a vrut să-i dea? Poţi să spui sau nu?

Bogdan Voina: Nu ştiu dacă e bine să vehiculăm. 

Cosmin Băleanu: Ar fi fost unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din România. Din România, din fotbal şi handbal. Să mai spunem ceva. Sunt bani de la stat la toate cele trei echipe (Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, CSM Bucureşti). La toate cele trei echipe sunt 90% bani de la stat. 

Afla mai multe despre: ludovic fabregasdinamodinamo bucuresti handballiga campionilor handbalcsm bucurestirapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare