Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se mai ştie de Ionuţ Panţîru, jucătorul care n-a mai evoluat pentru FCSB de un an şi jumătate

EXCLUSIV | Ce se mai ştie de Ionuţ Panţîru, jucătorul care n-a mai evoluat pentru FCSB de un an şi jumătate

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre Ionuţ Panţîru, jucător care n-a mai evoluat de pe 25 aprilie 2021.

În urmă cu aproape doi ani, Ionuţ Panţîru a fost lovit de un ghinion teribil. Fundaşul stânga s-a cicnit violent cu Adrian Şut, colegul său, într-un meci cu Sepsi care s-a disputat pe 25 aprilie 2021.

Panţîru a ieşit atunci grav accidentat, cu ruptură de ligamente şi cu cartilajul sărit de la genunchi. Între timp, el a suferit nu mai puţin de 3 intervenţii chirurgicale.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre Ionuţ Panţîru

În momentul în care s-a accidentat, Ionuţ Panţîru era într-o formă excelentă şi devenise jucător de bază la FCSB. Însă, pe 25 aprilie 2021, a suferit o accidentare extrem de gravă.

În multe cazuri, medicii au recomandat încheierea carierei când a venit vorba despre astfel de accidentări.

Cartilajul de la genunchiul lui Ionuţ Panţîru a sărit şi jucătorul în vârstă de 25 de ani a trecut până acum peste nu mai puţin de 3 operaţii.

Mihai Stoica spune că Ionuţ Panţîru a reînceput alergările, însă momentul revenirii este departe.

Din cauza pauzei de aproximativ un an şi jumătate, muşchii lui Panţîru au avut de suferit, astfel că jucătorul are nevoie de o lungă perioadă de exerciţii pentru a-şi reface masa musculară:

”La Panţîru ştiţi foarte bine că este complicată situaţia. A ieşit şi el la alergare... Panţîru are deficit muscular, mai are de tras la sală”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Panţîru spune că a plâns 10 minute înainte ultima operaţie

În luna martie a acestui an, Ionuţ Panţîru a suferit a treia intervenţie chirurgicală. Fundaşul FCSB-ului a povestit ulterior că toate aceste ghinioane l-au dărâmat psihic şi a izbucnit în plâns când a aflat că are nevoie de o a treia operaţie:

”După ce mi-a dat vestea, am început să plâng. Cred ca am plâns 10 minute incontinuu. Sunt 10 luni sunt de când stau pe bară. O perioadă foarte grea, nu mă aşteptam să fie atât de greu. În primul rând, psihic mă simt foarte încărcat.

Nu am avut nicio operaţie până acum sau accidentare. E foarte greu. Sper să revin cât mai repede pe teren”, a povestit Ionuţ Panţîru, într-o declaraţie făcută în iunie 2022.

Afla mai multe despre: pantiru 

viewscnt
Articole similare