Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist de la Arsenal a fost arestat pentru posesie de substanţe interzise. Despre cine este vorba

Un fost fotbalist de la Arsenal a fost arestat pentru posesie de substanţe interzise. Despre cine este vorba
Comentarii

Anthony Stokes a fost arestat în Dublin.

Conform Daily Mail, Stokes se afla în maşină şi nu s-a oprit la semnalele poliţiştilor. Irlandezul, alături de pasagerul din maşina sa au abandonat autovehiculul şi au luat-o la fugă.

Autorităţile irlandeze i-au prins pe cei doi, şi au găsit asupra lor cocaină, în valoare de 4000 de lire sterline.

Stokes, un nume mare din istoria lui Celtic

Cu toate că şi-a făcut junioratul la academia lui Arsenal, Anthony Stokes este cunoscut pentru perioada în care a jucat la Celtic. În tricoul ”Bhoys”. irlandezul a jucat şase sezoane şi a marcat 76 de goluri, în 191 de partide.

De asemenea, a câştigat de cinci ori titlul de campion al Scoţiei cu echipa din Glasgow, şi are în cont o promovare în Premier League, în 2007, alături de Sunderland. Stokes are în palmares şi nouă partide pentru naţionala Irlandei, pentru care a debutat în 2007.

Nu este la prima abatere

Indisciplina nu este o noutate pentru irlandez. În 2019, Stokes a fost condamnat pentru că le-a hărţuit pe iubita, şi mama sa. De asemenea, în 2013, fostul fotbalist al lui Celtic a atacat un cetăţean într-un club de noapte, căruia i-a spart nasul şi doi dinţi.

De-a lungul carierei, Stokes a jucat pentru Shelbourne, Arsenal, Falkirk, Sunderland, Sheffield United, Crystal Palace, Hibernian, Celtic Blackburn, Apollon, Tractor, Adana Demirspor, Persepolis şi Livingston. 

Afla mai multe despre: arsenal 

viewscnt
Articole similare