adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru prima oară în istoria sa, Real Madrid a început o partidă oficială fără nici un jucător spaniol pe teren! Echipa lui Ancelotti a pierdut cu Villarreal

Pentru prima oară în istoria sa, Real Madrid a început o partidă oficială fără nici un jucător spaniol pe teren! Echipa lui Ancelotti a pierdut cu Villarreal

Real Madrid

Comentarii

La meciul cu Villarreal, de sâmbătă, Real Madrid nu a avut nici un jucător spaniol în unsprezecele de start. Este pentru prima oară în istoria partidelor oficiale când se întâmplă acest lucru.

Pentru prima oară în istoria sa, echipa Blanco a început un meci oficial fără să aibă pe teren nici un jucător spaniol. Unsprezecele de start prezentat de antrenorul Carlo Ancelotti în meciul de la Villarreal a fost următorul: Courtois (Belgia) – Alaba (Austria), Rudiger (Germania), F. Mendy (Franţa), Eder Militao (Brazilia), Tchouameni (Franţa), Modric (Croaţia), Kroos (Germania), Valverde (Uruguay), Benzema (Franţa), Vinicius Junior (Brazilia).

Meciul cu Villarreal, din cadrul etapei cu numărul 16  din La Liga, a fost partida oficială cu numărul 4.436 din istoria de 121 de ani a clubului Real Madrid.

Reacţia sinceră a lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a fost învinsă de Villarreal

”Meci dificil. Ne-am complicat puţin. Nu ne-am apărat bine. Nu am început bine anul, ca anul trecut. Acum suntem concentraţi pe Supercupă.

Uneori trebuie să citeşti mai bine situaţia. Dacă te presează bine adversarul, există posibilitatea să rezolvi cu o minge lungă. Îi avem pe Vinicius sau Valverde care pot face mereu curse. Uneori analiza noastră nu este bună.

Am preferat să folosesc jucători proaspeţi. Am vrut să aduc energie în joc. Trebuie să ne recuperăm. A fost un joc în două sensuri. Am încercat să egalăm, dar nu am reuşit”, a spus Carlo Ancelotti.

viewscnt
Articole similare