Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Real Madrid declanşează ”Planul B”, după ce a picat varianta Mbappe

BREAKING | Real Madrid declanşează ”Planul B”, după ce a picat varianta Mbappe

Real Madrid

Comentarii

Presa din Spania anunţă că ”telenovela Kylian Mbappe” este foarte aproape de final!

Kylian Mbappe rămâne liber de contract în vara lui 2024, însă negocierile cu Real Madrid nu ar fi deloc comode.

Mai exact, atacantul francez şi-ar dori acelaşi salariu pe care îl are la PSG, însă preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, nu este de acord cu cerinţa sa.

Pică varianta Mbappe!

Florentino Perez este de părere că, dacă ar face acest compromis, s-ar crea diferenţe foarte mari între salariile jucătorilor şi ar crea mai multe probleme la nivelul vestiarului, anunţă jurnaliştii spanioli.

Real Madrid şi-a propus să păstreze un echilibru şi să se axeze, în continuare, pe recrutarea celor mai valoroşi tineri jucători din lume.

În condiţiile date, Real Madrid este gata să declanşeze ”Planul B”: aducerea internaţionalului neamţ Jamal Musiala (20 de ani) de la Bayern Munchen. Nici aceasta nu se anunţă o misiune uşoară.

Există diverse tensiuni la Bayern Munchen, în acest moment, la toate nivelurile, deoarece formaţia antrenată de Thomas Tuchel nu are rezultatele dorite.

  • Real Madrid vrea să profite de agitaţia internă şi să pună mâna pe cel mai talentat tânăr jucător al bavarezilor.

Directorul executiv al celor de la Bayern Munchen, Jan Christian Dreesen, a fost informat de interesul celor de la Real Madrid pentu Jamal Musiala, însă a declarat că şansele ca mijlocaşul să ajungă în Spania sunt minime.

Musiala are un contract lung cu noi, până în 2026, şi vom face tot posibilul pentru a-l păstra. Este foarte important pentru echipă şi este unul dintre talentele fotbalului german.

Nu este nevoie să grăbim discuţiile. Suntem dispuşi să vorbim cu calm şi sunt convins că vom ajunge la o înţelegere”, a anunţat Dreesen.

Bayern şi-ar dori o extindere a contractului, pentru a obţine cât mai mulţi bani de la Real Madrid, în cazul în care spaniolii ”vor forţa nota”.

  • În vara lui 2024, Musiala va intra în ultimii doi ani de contract, iar Real ar aborda cu precauţie situaţia, fără eforturi financiare ”astronomice”.

În acest moment, transferul lui Musiala la Real Madrid pare imposibil, însă depinde foarte mult ce se va întâmpla în continuare la nivelul conducerii.

Afla mai multe despre: kilyan mbappejamal musialaflorentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare