Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final! Decizie istorică luată Real Madrid în privinţa lui Kylian Mbappe. Superstarul francez a rămas uluit

Final! Decizie istorică luată Real Madrid în privinţa lui Kylian Mbappe. Superstarul francez a rămas uluit

Kylian Mbappe

Comentarii

”Telenovela” cunoscută drept Kylian Mbappe (24 de ani) la Real Madrid este aproape de sfârşit, după ce formaţia din capitala Spaniei s-a decis în ceea ce-l priveşte pe internaţionalul francez.

Decizia de ultimă oră luată de Real cu privire la Mbappe

Real Madrid a luat decizia finală în ceea ce-l priveşte pe francezul Kylian Mbappe.

În goana nebună după superstarul francez, formaţia madrilenă ar fi anunţat că nu îl mai doreşte din trei motive, susţin cei de la ActuFoot.

Astfel, unul dintre ele este cel al salariului şi bonusurilor prea mari pentru posibilităţile financiare ale grupării din capitala Spaniei.

Un al doilea motiv este legat de vârsta sa, deoarece Mbappe ar fi putut ajunge la Real la aproape 26 de ani, iar o astfel de investiţie ar dăuna politicii de transferuri pe care clubul spaniol se străduieşte să o respecte.

Iar al treilea motiv, totodată şi ultimul, ţine de decizia lui Kylian Mbappe de a nu semna cu Real Madrid în urmă cu doi ani, când era la final de contract cu PSG, decizie ce a declanşat un val de reacţii negative în rândul madrilenilor.

În vârstă de 24 de ani (25, pe 20 decembrie), Mbappe joacă la PSG din 2017 şi este cotat în prezent la 180 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

În capitala Franţei, acesta a luat cinci campionate, printre multe alte trofee, dar cea mai înaltă performanţă atinsă în Liga Campionilor a fost finala, în 2020, pierdută cu Bayern (0-1).

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare