Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Zidane, back in business! Acceptă oferta: tandem letal!

BREAKING | Zidane, back in business! Acceptă oferta: tandem letal!

Fotbal

Comentarii

Real Madrid va rămâne fără antrenor în vara anului 2024. Îi expiră contractul lui Carlo Ancelotti, iar italianul şi-a dat acordul de a prelua naţionala Braziliei.

Aşadar, preşedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, trebuie să-şi regândească rapid strategia din vară. Mai exact, pe cine să aducă în locul lui Don Carlo.

Zinedine Zidane e dispus să revină la Real Madrid

Presa din Spania anunţă că prima opţiune a lui Florentino Perez este antrenorul francez Zinedine Zidane, cel care a cucerit trei trofee consecutive al Ligii Campionilor cu gruparea din Madrid - record absolut - în sezoanele 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018.

  • De asemenea, un alt nume foarte interesant pentru Florentino Perez este Xabi Alonso, actualmente antrenor la Bayer Leverkusen.

Fostul ”Balon de Aur” din 1998 e liber de contract din 2021, când a decis să întrerupă colaborarea cu Real Madrid. Nu a dus lipsă de oferte, însă niciodată nu a primit propunerea pe care a aşteptat-o.

S-a aflat în fruntea listei Federaţiei Franceze de Fotbal, însă formaţia din Hexagon a atins finala Cupei Mondiale din Qatar 2022, iar Didier Deschamps a primit în continuare credit.

Jurnaliştii spanioli afirmă că Zinedine Zidane a fost, deja, contactat de către şefii celor de la Real Madrid şi ar fi încântat de o revenire pe Santiago Bernabeu, însă cu o singură condiţie: aducerea lui Kylian Mbappe de la PSG.

Atacantul francez a refuzat să-şi prelungească contractul cu gruparea pariziană şi va intra în ultimele şase luni de contract, pe 1 ianuarie. Aşadar, are şanse foarte mari să ajungă la Real Madrid în vara viitoare, liber de contract.

Dacă se va concretiza mutarea lui Mbappe la Real Madrid, Zizou e gata să revină şi el, tot din vara viitoare.

  • În cariera sa, Zinedine Zidane a antrenat doar la Real Madrid. A început ca secund, apoi a fost promovat principal la Real Madrid B, iar din 2016 a preluat echipa mare a madrilenilor.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridkylian mbappe 

viewscnt
Articole similare