Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dream-team: Zidane şi Mbappe! Mutare-bombă: a ţinut totul secret!

BREAKING | Dream-team: Zidane şi Mbappe! Mutare-bombă: a ţinut totul secret!
Comentarii

Colaborarea dintr Zinedine Zidane (51 de ani) şi Kylian Mbappe (25 de ani) este "marele vis" al lui Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid. Presa din Spania a aflat cel mai bine păzit secret al omului care conduce echipa de pe "Santiago Bernabeu".

El Chiringuito, publicaţie apropiată de Real Madrid şi cu informaţii din anturajul echipei şi al preşedintelui Florentino Perez, susţine că "marele vis" al nababului de "Santiago Bernabeu" este revenirea lui Zinedine Zidane ca antrenor în 2024, când poate lucra cu Kylian Mbappe în Spania.

Zidane şi Mbappe, "marele vis" al lui Florentino Perez. Dream-team la Real Madrid?

Deşi iniţial s-a discutat despre posibila venire a lui Xabi Alonso pe "Santiago Bernbaue" în 2024, când Carlo Ancelotti va pleca la naţionala Braziliei, se pare că planurile lui Florentino Perez s-au schimbat şi "e în contact permanent" cu Zinedine Zidane, susţine susra citată.

Antrenorul cu care Real Madrid a câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând, între 2016 şi 2018, Zinedine Zidane ar putea fi tentat să accepte, mai ales că ar putea lucra cu Mbappe, fotbalist care este aşteptat să sosească liber de contract în vara lui 2024 pe "Santiago Bernabeu", la Real Madrid. Ar fi un adevărat "dream-team" pentru formaţia blanco.

Revenirea lui Zidane la Real Madrid ar putea fi un factor decizional şi pentru Mbappe ca să aleagă Real Madrid, echipă care-l urmăreşte de multă vreme şi a avut două încercări eşuate de a-l transfera de la PSG în ultimii ani.

Ultima echipă pe care a antrenat-o Zinedine Zidane este Real Madrid, cu care a câştigat titlul în 2021. De atunci, "Zizou" este liber de contract şi n-a dat curs niciunei oferte primite de-a lungul timpului, deşi a avut parte de destule.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridzinedine zidane kylian mbappezidane mbappe 

viewscnt
Articole similare