Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Real Madrid, transfer-bombă! Tandem letal cu Mbappe: "Iminent!"

BREAKING | Real Madrid, transfer-bombă! Tandem letal cu Mbappe: "Iminent!"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid pregăteşte o campanie de transferuri stelară pentru vara lui 2024, când cireaşa de pe tort va fi sosirea lui Kylian Mbappe (25 de ani) liber de contract de la PSG. Florentino Perez pregăteşte un alt transfer-bombă, un jucător care să rezolve o mare problemă a Madridului.

Pentru Real Madrid se anunţă vremuri bune. Pe lângă aducerea lui Mbappe la cost zero de transfer, şefii clubului de pe "Santiago Bernabeu" lucrează intens la o altă mutare importantă pentru viitorul echipei. Florentino Perez a ales deja jucătorul pe care îl vrea, iar transferul este aproape.

Real Madrid, din nou "galactică". Alphonso Davies, "transfer iminent" în Spania

Este vorba despre aducerea lui Alphonso Davies (23 de ani), fundaşul stânga al lui Bayern Munchen, care îşi termină contractul cu gruparea bavareză în 2025 şi nu doreşte să-l prelungească, totul pentru a ajunge la Real Madrid. Potrivit AS, transferul lui Alphonso Davies la Madrid este iminent.

"Davies-Real Madrid, asalt final", titrează AS, care continuă în interiorul articolului: "Acordul cu jucătorul este iminent. Transferul lui Davies nu este făcut, dar este iminent! Un alt "galactic" pentru Super Madrid. Din informaţiile AS, mici detalii lipsesc pentru a fi pus la punct acordul cu Alphonso Davies. (...) Singurul impediment este preţul, trebuie ca Bayern şi Real Madrid să ajungă la un acord", scrie sursa citată.

Real Madrid oferă 25 de milioane de euro în schimbul lui Alphonso Davies, însă Bayern vrea dublu pentru a spune "da" plecării fundaşului canadian cu origini ghaneze.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alphonso Davies în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madrid transfertransfer real madridreal madrid transfer alphonso daviesalphonso davies real madrid 

viewscnt
Articole similare