Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rotaru, transfer de titlu: Craiova aduce o "perlă"! Creierul echipei costă 4 milioane €

BREAKING | Rotaru, transfer de titlu: Craiova aduce o "perlă"! Creierul echipei costă 4 milioane €
Comentarii

Universitatea Craiova vine după un sezon în care a ratat toate obiectivele importante, campionat, Cupă şi cupele europene, iar Mihai Rotaru nu vrea să mai aibă partde de încă o stagiune de insucces.

Astfel, Mihai Rotaru pregăteşte un transfer de titlu, un jucător important pentru echipă! După ce l-a adus pe Alexandru Mitriţă (28 de ani), singurul transfer reuşit în această vară, Craiova vrea un străin, un "creier" la mijlocul terenului.

Mihai Rotaru, transfer de titlu la Universitatea Craiova! Negociază transferul unui fotbalist cotat la 4 milioane de euro

Universitatea Craiova a făcut deja o ofertă oficială pentru transferul lui Filip Krastev (21 de ani), un mijlocaş central care aparţine de belgienii de la Lommel, echipă aflată în "portofoliul" City Group, al şeicilor care controlează Manchester City.

Concret, Craiova îşi doreşte un împrumut al lui Filip Krastev, scrie Fanatik, care anunţă că negocierile dintre cele două cluburi sunt în toi. Filip Krastev este unul dintre numele în care fotbalul bulgar îşi pune mari speranţe pentru viitor, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din noua generaţie.

Oltenii vor să treacă în contractul de împrumut şi o opţiune de cumpărare a lui Filip Krastev, dacă evoluţiile sale din împrumut îl vor mulţumi pe Eugen Neagoe. Mihai Rotaru aşteaptă, în prezent, un răspuns oficial din partea omologilor de la Lommel şi City Group.

Crescut la Slavia Sofia, Filip Krastev a fost cumpărat de Lommel cu 2,3 milioane de euro în 2020, însă a fost împrumut la Troyes, Cambuur sau Levski Sofia.

Sezonul trecut, Filip Krastev a marcat 9 goluri şi a livrat şase pase de gol în 40 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru bulgarii de la Levski.

Până acum, Universitatea Craiova a mişcat pe piaţa transferurilor doar prin aducerea lui Alexandru Mitriţă, cel care s-a întors la echipa din Băniie.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Filip Krastev în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai rotaru transfer universitatea craiovamihai rotaru transfer filip krastevfilip krastev transfer universitatea craiovafilip krastv mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare