Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club de tradiţie din prima ligă l-a sunat pe Sorin Cârţu pentru a-l pune preşedinte! EXCLUSIV

Un club de tradiţie din prima ligă l-a sunat pe Sorin Cârţu pentru a-l pune preşedinte! EXCLUSIV
Comentarii

Sorin Cârţu a renunţat la postul de preşedinte al Universităţii Craiova în urmă cu o lună, dar imediat a fost căutat de un alt club de tradiţie, care i-a propus un post similar în conducere.

Sorin Cârţu a fost căutat imediat după plecarea de la Universitatea Craiova

După ani în care a fost preşedintele clubului său de suflet, cu Mihai Rotaru finanţator, Sorin Cârţu a ales să iasă din fotbal, din motive personale. 

Fost jucător, antrenor şi conducător la Universitatea Craiova, Sorin Cârţu a dorit să lămurească faptul că n-au existat presiuni şi nici nemulţumiri faţă de el şi că a ales să renunţe după mai bine de jumătate de secol în fotbal. 

Decizia sa este ireversibilă, a anunţat Sorin Cârţu pentru Orange Sport, iar pentru a întări dorinţa sa a dezvăluit că un club de tradiţie l-a căutat imediat cum s-a despărţit de Universitatea Craiova. 

"Sorinaccio" a spus că n-a dat curs discuţiilor, dar a recunoscut că a fost vorba despre o echipă de primă ligă. 

"Decizia de a mă retrage din fotbal e definitivă. Clar mă voi întoarce pe stadioane doar ca suporter, în niciun caz ca implicat în fenomentul fotbalistic. Decizia mi-a aparţinut, nu a existat nicio influenţă din partea soţiei sau familiei, a fost doar hotărârea mea. 

Puteam rămâne în fotbal. Imediat după plecarea de la Craiova, am avut o ofertă din partea unei echipe de primă ligă, de tradiţie, pentru a deveni preşedinte, dar am refuzat", a declarat Sorin Cârţu pentru Orangesport.ro. 

Mesajul lui Sorin Cârţu la despărţirea de Universitatea Craiova

”Să înţeleg că nu e niciun fel de surpriză. Am ţinut neapărat să vi-l dezvălui, e un eveniment în viaţa mea. Nici nu vreau să se facă nu ştiu ce comentarii.

Cel mai bine este să luaţi efectiv de bun ceea ce transmit eu. Am decis să ies din fotbal. Adevăratul motiv pentru care o fac este dat de cei peste 55 de ani pe care i-am petrecut în fotbal.

Trecând în domeniul ăsta prin toate trăirile şi prin toate stările, de fotbalist, de antrenor şi de conducător, cum am fost în ultimii patru ani şi jumătate. Am zis să vorbesc ceea ce simt în momentul ăsta.

Sunt peste 55 de ani de fotbal, sunt mândru de ce am realizat în acest domeniu, în stadiile pe care le-am trecut”, spunea Sorin Cârţu, în iunie, în cadrul unei conferinţe de presă.

La o lună de la retragerea lui Sorin Cârţu de la Universitatea Craiova, acţionarul Mihai Rotaru a recunoscut că şi el e pregătit să facă pasul în spate

Afla mai multe despre: sorin cartusorin cartu ofertasorin cartu universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare