Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Dinamo! O nouă amânare în cazul noului plan de reorganizare. Care sunt consecinţele pentru clubul din Ştefan cel Mare

Veşti proaste pentru Dinamo! O nouă amânare în cazul noului plan de reorganizare. Care sunt consecinţele pentru clubul din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Decizia Tribunalului Bucureşti în legătură cu noul plan de reorganizare modificat al celor de la Dinamo a fost din nou amânată.

O nouă amânare în cazul noului plan de reorganizare al lui Dinamo

Deşi aveau mari speranţe că judecătorul sindic le va oferi un răspuns pozitiv, dinamoviştii au avut parte de o nouă amânare, termenul fiind 4 septembrie, ora 10:00, dată când greva magistraţilor se va fi încheiat.

În sala de judecată a fost prezent şi Andrei Nicolescu, unul dintre acţionarii lui Dinamo, care şi-a pus mâinile în cap la auzirea noului termen setat de Tribunalul Bucureşti, potrivit gsp.ro.

Care sunt consecinţele pentru Dinamo

Dacă planul ar fi fost aprobat, atunci Dinamo ar fi beneficiat de investitori noi, după cum Andrei Nicolescu a declarat recent. Oficialul dinamovist este convins că mai mulţi oameni potenţi financiar ar fi hotărâţi să investească la Dinamo, însă doar cu condiţia ca noul plan de organizare modificat să fie aprobat, pentru ca echipa din Ştefan cel Mare să aibă linişte din acest punct de vedere.

Cum decizia a fost din nou amânată, e greu de crezut că aceşti investitori vor ajunge la Dinamo mai devreme de luna septembrie, atunci când are loc noul termen.

"Noi nu ne vom dezice de ce am spus. Vom trata fiecare problemă de la Dinamo spre a fi rezolvată în mod eficient. Încercăm să găsim orice soluţie pentru a nu arunca banii pe fereastră. 

Vom creşte organic, nu dorim să facem ceva extravagant, pentru că nu vrem să riscă un an sau doi ani pentru a aduce din nou găuri. În ciuda criticilor primite, va fi borna de la care va pleca fiecare discuţie. Nu vom face investiţii hazardate. 

Vorbeam despre modificarea de plan şi spuneam că suntem într-o discuţie aproape finalizată cu doi investitori care nu aşteaptă decât aprobarea modificării de plan, iar la momentul ăla vom avea probabil mai mulţi bani decât ne trebuie pentru mersul normal a ceea ce ne-am propus noi. 

Vom acţiona la fel, nu vom arunca banii. Principiul e să facem lucrurile pas cu pas", a declarat preşedintele din "Ştefan cel Mare", pentru Radio Dinamo. 

Afla mai multe despre: dinamoplan de reorganizareadrian nicolescu 

viewscnt
Articole similare