Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investitori noi vin în Superliga, chiar din prima etapă! "Discuţia, aproape finalizată. Vom avea mai mulţi bani decât ne trebuie". Mai e un singur pas de făcut pentru a semna contractul

Investitori noi vin în Superliga, chiar din prima etapă! "Discuţia, aproape finalizată. Vom avea mai mulţi bani decât ne trebuie". Mai e un singur pas de făcut pentru a semna contractul

Superliga

Comentarii

Superliga e pe cale să primească noi investitori la un club de tradiţie. După ce Dan Şucu a ales Rapid Bucureşti, iar Marian Copilu s-a dus la Petrolul Ploieşti, acum alţi afacerişti aleg Dinamo Bucureşti. Contractul poate fi semnat chiar în preajma primei etape de campionat.

Noii investitori din Superliga pot fi prezentaţi în preajma primei etape

Revenirea lui Dinamo Bucureşti în Superliga a însemnat o emulaţie la nivelul echipei din "Ştefan cel Mare". Dacă în urmă cu o lună, Andrei Nicolescu a anunţat că există discuţii cu doi investitori pentru a veni la Dinamo, acum preşedintele alb-roşiilor a oferit ultimele detalii. 

Cei doi investitori aflaţi în negocieri pentru a se alătura acţionariatului de la Dinamo sunt aproape de a semna contractul. Ei ar putea fi prezentaţi în preajma primei etape din Superliga, când are loc Dinamo - Universitatea Craiova, luni, 17 iulie, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Totul depinde de aprobarea planului de reorganizare, care se va rejudeca pe 13 iulie, după amânări succesive. 

Dacă planul va fi aprobat, atunci investitorii vor semna contractul, a anunţat Andrei Nicolescu. 

"Noi nu ne vom dezice de ce am spus. Vom trata fiecare problemă de la Dinamo spre a fi rezolvată în mod eficient. Încercăm să găsim orice soluţie pentru a nu arunca banii pe fereastră. 

Vom creşte organic, nu dorim să facem ceva extravagant, pentru că nu vrem să riscă un an sau doi ani pentru a aduce din nou găuri. În ciuda criticilor primite, va fi borna de la care va pleca fiecare discuţie. Nu vom face investiţii hazardate. 

Vorbeam despre modificarea de plan şi spuneam că suntem într-o discuţie aproape finalizată cu doi investitori care nu aşteaptă decât aprobarea modificării de plan, iar la momentul ăla vom avea probabil mai mulţi bani decât ne trebuie pentru mersul normal a ceea ce ne-am propus noi. 

Vom acţiona la fel, nu vom arunca banii. Principiul e să facem lucrurile pas cu pas", a declarat preşedintele din "Ştefan cel Mare", pentru Radio Dinamo

Veştile bune se pot aduna la Dinamo Bucureşti

Din cauza creanţelor chirografare, Dinamo nu a putut beneficia de aprobarea planului de reorganizare. 

La şedinţa din 23 iunie, deznodământul a fost amânat pentru 13 iulie, la startul sezonului Superligii. 

"Câinii" vor să şteargă datorii de peste cinci milioane de euro. 

Afla mai multe despre: investitori dinamo bucurestidinamo bucuresti superligaandrei nicolescusituatie financiara dinamo 

viewscnt
Articole similare