Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul italienilor, în cazul ”afacerii Bîrligea”: ”Nu este vorba despre şapte milioane de euro!”

Anunţul italienilor, în cazul ”afacerii Bîrligea”: ”Nu este vorba despre şapte milioane de euro!”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj este un club foarte ocupat în această perioadă de ”mercato”: se află în negocieri pentru a-şi vinde cei mai buni jucători, dar în acelaşi timp discută pe mai multe fronturi pentru înlocuirea acestora.

Unul dintre cei care ar putea să plece în perioada următoare este atacantul Daniel Bîrligea (23 de ani), care ar fi dorit de Parma.

Parma îl vrea, dar suma e prea mare

Şefii din Gruia au anunţat că ar exista o ofertă de un milion de euro pentru atacant, pentru un împrumut, cu o opţiune de transfer definitiv pentru alte şase milioane de euro.

Cu toate acestea, jurnaliştii italieni, apropiaţi clubului Parma, anunţă că există interes pentru fotbalistul ardelenilor, dar nu se pune problema ca suma de transfer să ajungă la şapte milioane de euro, aşa cum s-a propagat informaţia în România.

După afacerile cu Man şi Mihăilă, Parma încearcă din nou în România, dar din informaţiile adunate, cifrele nu coincid cu ideile cruciaţilor.

Sunt, evident, prea mulţi bani - 7 milioane de euro - suma despre care se vorbeşte în Europa de Este, dar Bîrligea ar putea fi unul dintre următoarele nume din atac”, anunţă parmalive.com.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Bîrligea, conform transfermarkt.de.

Daniel Bîrligea are avantajul de a fi crescut în Italia încă din copilărie. Primii paşi în fotbal i-a făcut la Cantera Ribolla, apoi a făcut saltul către Palermo.

În 2019 a lăsat Palermo pentru Teramo, iar din ianuarie 2022 se află la Cluj, unde are evoluţii din ce în ce mai bune.

Daniel Bîrligea a fost prezent alături de naţionala de tineret a României la Campionatul European U21, unde ”tricolorii” au fost eliminaţi încă din faza grupelor.

 

Afla mai multe despre: daniel birligeaparmanelutu vargacristi balaj 

viewscnt
Articole similare