Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Panduru aproape că nu-i vine să creadă transferul pe care-l negociază CFR Cluj: "Oferta e incredibilă. 7 milioane?". Balaj: "Mă enervează că vorbim şi nu e anunţat pe pagina oficială"

Lui Panduru aproape că nu-i vine să creadă transferul pe care-l negociază CFR Cluj: "Oferta e incredibilă. 7 milioane?". Balaj: "Mă enervează că vorbim şi nu e anunţat pe pagina oficială"

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat transferul pe care CFR Cluj îl negociază în străinătate. Cristi Balaj a confirmat informaţiile apărute în ultimele ore.

Basarab Panduru, mirat de transferul de şapte milioane de euro al lui CFR Cluj: "Te trezeşti înapoi cu el după un an şi e perfect"

Daniel Bîrligea, atacantul lui CFR Cluj care a marcat nouă goluri în 38 de meciuri în ultimul sezon, poate prinde transferul înapoi în Italia. El a venit de la Teramo, în 2022, iar acum ardelenii ar avea pe masă o ofertă de şapte milioane de euro. 

La auzul veştii, Basarab Panduru a reacţionat şi a susţinut că CFR Cluj oricum ar ieşi în avantaj din această mutare. 

"Nu spunem echipa, că nu e frumos să spunem echipa (n.r. - zâmbeşte). Deci CFR are o ofertă nu ştim de unde şi nici nu spunem niciodată sumele, dar ne place să băgăm în ele, că jucătorul costă 300.000, dar dacă apar oferte de 1 milion lasă că e bine.

Un milion şi încă şase, iar oferta de cumpărare mi se pare incredibilă. Te trezeşti şi cu el după un an înapoi şi e perfect. Oferta e incredibilă. Şapte milioane? Bîrligea nici nu prea a jucat, a jucat pe la început, a mai intrat. Să-l împachetez şi să-l dea", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

Cristi Balaj a confirmat că CFR Cluj poate transfera pe şapte milioane de euro

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a declarat că ar fi preferat ca despre transfer să se discute abia atunci când ar fi devenit oficial, dar n-a mai avut de ales şi a confirmat declaraţia lui acţionarului Nelu Varga. 

"Sunt discuţii. Mă enervează să vorbesc despre un transfer neanunţat pe pagina oficială. Există discuţii în acest sens. S-a continuat cu discuţia, nu s-a oprit, acelea sunt sumele.

Am spus de care sumă e vorba şi au continuat discuţiile. Sumele pe care domnul Varga le-a relatat în presă sunt reale. Nu aş fi spus un cuvânt dacă domnul Varga nu spunea", a spus preşedintele lui CFR Cluj, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: basarab pandurutransferuri cfr clujcristi balajdaniel birligea italia 

viewscnt
Articole similare