Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era prin discoteci, neserios!". Mititelu şi-a găsit un fotbalist pe Instagram şi se bucură că a scăpat de el: "S-a închis, chiar n-am pierdut"

"Era prin discoteci, neserios!". Mititelu şi-a găsit un fotbalist pe Instagram şi se bucură că a scăpat de el: "S-a închis, chiar n-am pierdut"

FC U Craiova

Comentarii

Istoria se repetă la U Craiova 1948, unde Adrian Mititelu are probleme, constant, cu fotbaliştii care nu vor să continue la echipă şi aleg metoda grea, pentru a scăpa. Patronul l-a avertizat pe Andre Duarte că a câştigat procesul cu Terell Ondaan, pe care l-a găsit petrecând pe reţelele de socializare.

Adrian Mititelu avertizează în cazul unui precedent: "Cineva l-a găsit pe Instagram şi pe Facebook prin discoteci. Neserios"

Dominik Kovacic, Terell Ondaan şi Andre Duarte sunt doar ultimele exemple din rândul fotbaliştilor care n-au mai dorit să stea la U Craiova 1948 şi în privinţa cărora s-a ajuns la comisii pentru a lămuri situatia contractuală. 

În această perioadă, Andre Duarte, dorit şi de FCSB, se poate transfera în străinătate, deşi Adrian Mititelu susţine că fundaşul central mai are contract cu echipa şi pentru sezonul următor. 

Însă, apărătorul portughez a fost avertizat de Adrian Mititelu, care a amintit de cazul lui Terell Ondaan, cu care s-a aflat în litigiu. 

Atacantul african a jucat la U Craiova 1948 între 2021 şi 2022, apoi nu s-a prezentat la reunirea din vară. El a revenit la echipă cu întârziere, iar Adrian Mititelu a dat startul procesului, din care susţine că a ieşit pe plus. 

Patronul a dezvăluit că l-a găsit petrecând pe Terell Ondaan pe reţelele de socializare, în condiţiile în care fotbalistul născut în Amsterdam n-a mai fost legitimat de un club de aproape un an. 

"Litigiul cu Terell Ondaan noi l-am câştigat. A cerut să-i dau bani până în 2024, contractul în curs, şi s-a respins. N-a venit la reunire atunci şi l-am dat dispărut şi de fapt ne-au admis nouă. Financiar eu am câştigat, că riscam să-l plătesc până vara viitoare. 

A încercat să facă apel, n-a achitat taxa de timbru şi a rămas aşa. Eu am ieşit bine, că mai avea contract, îl mai plăteam şi el n-a venit la reunire, astă vară a venit cu săptămâni de întârizere. 

Cineva l-a găsit pe Instagram şi pe Facebook prin discoteci, prin astea. Neserios, vorbea urât. Nu mai contează. S-a închis. Cu Ondaan chiar n-am pierdut", a declarat Adrian Mititelu pentru Sport Total FM.

Afla mai multe despre: adrian mititeluterell ondaanandre duarteadrian mititelu fcu craiova 

viewscnt
Articole similare