Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali susţine că Stoichiţă s-a implicat pentru a-i da o lovitură! "S-a dat telefon: 'Împotriva lui Becali, bă'. E ce cred eu"

Becali susţine că Stoichiţă s-a implicat pentru a-i da o lovitură! "S-a dat telefon: 'Împotriva lui Becali, bă'. E ce cred eu"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, susţine că au fost jocuri de culise la votul privind regula U21, unde el a împărţit conducătorii cluburilor în stăpâni şi sclavi. Afaceristul crede că directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, s-a implicat direct.

Gigi Becali, despre ce s-a întâmplat în culise pentru a fi învins: "S-a dat telefon. Stoichiţă cred, că are mai mult tupeu"

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali s-a dus la Adunarea Generală a LPF pentru a vota asupra regulii U21. În urma semnăturilor, s-a hotărât menţinerea regulii, iar Gigi Becali a răbufnit la adresa anumitor conducători, pe care i-a numit sclavi, printre care Dan Şucu şi Vlad Iacob.  

"N-am vorbit cu Şucu. N-am vrut să jignesc o anumită persoană. Eu spun lucrurile faptice, le spun şi acum, la modul general. Dacă o persoană are de ales între a fi liber şi a fi supus... El ce alege? Alege sclavia. Eu nu am spus despre Şucu, despre altul, despre altul. Bine, am pronunţat nume atunci. Nu decide el, decide ce decide Burleanu.

Nu a fost aşa? Noi vrem să ne oblige Burleanu să facem. Aşa a votat. Noi vrem să fim obligaţi de Burleanu, nu să alegem. E o mare anomalie", a declarat Gigi Becali

Gigi Becali îl bănuieşte pe Mihai Stoichiţă

După ce l-a desconsiderat în intervenţii trecute pentru postul pe care-l ocupă la FRF, Gigi Becali a vorbit din nou despre Mihai Stoichiţă, pe care l-a bănuit că a strâns semnături din partea cluburilor, pentru susţinerea regulii U21. 

De altfel, patronul FCSB şi-a imaginat şi cum au decurs discuţiile. 

"Când a fost să semneze, s-a dat telefon... Ce cred eu acum că s-a întâmplat la Rapid. A dat telefon nenea Stoichiţă <<Băi, Adi, ştii că vă mai ajutăm, vă mai ajut şi eu de aici, vă mai ajut pe la arbitri, la aia. Băi, Adi, vorbeşte şi tu să voteze împotrivă acolo, că o să aveţi şi voi nevoie de domn' preşedinte>>. Cred eu, îmi imaginez.

Apoi altul <<Băi, nea Vasile. Domnul preşedinte v-a ajutat atunci când aţi venit, o să vă ajutăm şi noi la o retrogradare, când o fi vremea. Votaţi şi voi>>. Aşa s-au obţinut voturile. E anomalie. Cum să votezi să fii sclav? 

Doar nenea Stoichiţă sau Bodescu, dar Stoichiţă, că ăla are mai mult tupeu. <<Votaţi împotriva lui Becali, bă>>. Ei nu au cu ce să ajute, câ atunci când faci echipă tare şi le dai trei, patru, nu mai au ce să facă. E adevărat să aibă influenţă, doar că nimeni nu acceptă să fie sclav, mă refer la arbitru, arbitru sclav ca pe vremuri", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becalifrfdan sucumihai stoichitavot regula u21gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare