Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de ironii dinspre primarul din Târgu Jiu pentru MM Stoica: "De 7 ani nu se mai văd rezultate. Nu de asta vor pierde"

Val de ironii dinspre primarul din Târgu Jiu pentru MM Stoica: "De 7 ani nu se mai văd rezultate. Nu de asta vor pierde"

FCSB

Comentarii

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, i-a răspuns preşedintelui CA de la FCSB, Mihai Stoica, după nemulţumirea celui din urmă legată de gazonul Stadionului Municipal Constantina Diţă, care va găzdui U Craiova 1948 - FCSB, din prima etapă a Superligii.

Replica primarului din Târgu Jiu pentru Mihai Stoica a început cu o ironie

U Craiova 1948 - FCSB, cap de afiş în prima etapă din noul sezon al Superligii, pe 16 iulie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, nu se va juca pe "Ion Oblemenco". 

Concertul din această perioadă din Craiova a mutat meciul la Târgu Jiu, unde Mihai Stoica a trimis o persoană pentru a filma gazonul stadionului nou. Oficialul a tras semnalul de alarmă după ce a văzut imaginile şi s-a arătat îngrijorat că starea suprafeţei de joc nu va fi optimă nici până la ora meciului. 

După reacţia oficialului FCSB, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, i-a răspuns cu câteva ironii şi a dat asigurări că terenul va fi bun pentru meciul găzduit de echipa lui Adrian Mititelu. 

"Cei de la FCSB pot sta liniştiţi: nu din cauza gazonului vor pierde. Meme ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal, pentru că de 7 ani nu se mai văd rezultate. 

La suprafaţa de joc se lucrează, iar firma care intervine ne-a comunicat de la bun început ca totul va fi în regulă. Îi asigurăm pe cei de la FCU Craiova că terenul va fi impecabil în ziua meciului” a transmis, luni seară, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, conform Radioinfinit.ro

Nemulţumirea lui Mihai Stoica înainte de U Craiova 1948 - FCSB

"(n.r. - despre meciul din prima etapă a Superligii) Cu Craiova în deplasare, la Târgu Jiu, unde am rugat pe cineva să meargă şi să filmeze. Nu vreţi să ştiţi cum arată gazonul. Oribil... 

Înţeleg că firma care se ocupă a promis că se va prezenta în condiţii impecabile, dar am marii dubii, pentru că am văzut cum arată acum. Arată foarte rău, dar să sperăm că... Sunt parcuri pentru concerte", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

De-a lungul sezonului trecut, U Craiova 1948 a disputat patru partide pe stadionul din Târgu Jiu.

Afla mai multe despre: stadion u craiova 1948 fcsbu craiova 1948 fcsbmarcel romanescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare