Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiunile lui Gigi Becali au efect. ”Undă verde” de la premierul Marcel Ciolacu: ”Normal este să se joace FCSB - Dinamo în Ghencea”

Presiunile lui Gigi Becali au efect. ”Undă verde” de la premierul Marcel Ciolacu: ”Normal este să se joace FCSB - Dinamo în Ghencea”

Fotbal intern

Comentarii

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a oferit şi el o reacţie cu privire la faptul că cei de la FCSB vor să joace derby-ul cu Dinamo pe Stadionul Ghencea.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se reia odată cu noul sezon, după ce în precedenta stagiune nu a avut loc deoarece ”câinii” erau în Liga 2.

Duelul dintre cele două mari rivale va avea loc chiar la începutul campionatului, în etapa a doua, dar încă nu se ştie locul disputării partidei.

Premierul Marcel Ciolacu: ”FCSB - Dinamo pe stadionul Ghencea”

Cei de la FCSB fac presiuni ca meciul să aibă loc pe Stadionul Ghencea. La fel îşi doreşte şi premierul Marcel Ciolacu, după cum însuşi el susţine.

Totodată, prim-ministrul României ar vrea să fie şi prezent la meci, în ”casa” celor de la CSA Steaua, aşa cum era odinioară.

”Normal este să se joace derby-ul FCSB - Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a declarat Marcel Ciolacu, conform ProSport.

Meciul dintre FCSB şi Dinamo se va juca sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, în etapa a doua din Superligă. Meciul va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

La debutul în noul sezon, FCSB o va întâlni pe U Craiova 1948, în timp ce Dinamo se va duela cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali vrea ca derby-ul FCSB - Dinamo să se dispute în Ghencea

”Eu cred că vom juca acolo! Au tot făcut figuri... Eu nu am vorbit cu Ciolacu, dar acum o să-i dau un telefon şi să-i mulţumesc pentru ce a spus. Ciolacu a dat ordin<< Bă, am promis şi eu nu sunt glugă de coceni, eu mă ţin de cuvânt.

I-am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua (n.r. FCSB) pe Ghencea>>. Deci 100% o să jucăm în Ghencea. Eu am înţeles că lor le e frică de Talpan. Cât este Ciolacu prim-ministru nu am frică!”, afirma Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb dinamosuperligamarcel ciolacustadion ghencea 

viewscnt
Articole similare