Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a reacţionat la gândul lui Mihai Rotaru de a se retrage din fotbal. ”Învinşi au plecat cei care au investit” | EXCLUSIV

MM Stoica a reacţionat la gândul lui Mihai Rotaru de a se retrage din fotbal. ”Învinşi au plecat cei care au investit” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre posibilitatea ca Mihai Rotaru să iasă din fotbal.

Finanţatorul Universităţii Craiova ar putea face pasul în spate, după ce oltenii au dezamăgit teribil în sezonul trecut din Superligă. Deşi în ultimii ani formaţia din Bănie şi-a anunţat candidatura la titlu la startul fiecărui sezon, echipa patronată de Mihai Rotaru a fost cu adevărat în cursa pentru supremaţie doar în urmă cu trei ani. 

Invitat în cadrul emisiunii Sport Report de pe Orange Sport, Mihai Stoica a reamintit poate cel mai dur moment din istoria recentă a Universităţii Craiova. În august 2020, alb-albaştrii au ratat titlul de campioană, după ce au pierdut pe teren propriu contra CFR-ului, în ultima etapă a sezonului. 

MM Stoica a reacţionat la gândurile lui Mihai Rotaru de a se retrage din fotbal. ”Învinşi au plecat cei care au investit” | EXCLUSIV

 ”Are jucători vandabili. Se poate echilibra cumva, dar ca să vinzi, trebuie să joci în Europa... iar ei niici nu joacă în Europa. Nu îl cunosc foarte bine, dar atât cât îl cunosc, îmi lasă impresia că este un om foarte orgolios şi ambiţios şi nu îl văd plecând acum sau imediat după, cumva înfrânt. Mai degrabă îl văd investind mai mult.

(n.r. Acum ar pleca înfrânt?) Nu a câştigat campionatul şi e clar că şi-a propus asta. Înfrânţi au plecat cei care au investit sume mari şi nu au luat campionatul. Performanţa europeană se face cam greu în ultima vreme, pentru că a crescut distanţă dintre noi şi echipele care fac performanţă în Europa.

Este suficient să fii realizat ca investitor doar dacă iei un campionat. A condus 1-0 în finală campionatului cu CFR (n.r. ultimul meci din sezonul 2019-2020). Ghinionul a fost că s-a disputat în pandemie meciul ăla”, a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicauniversitatea craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare