Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Here we go”! Fabrizio Romano a confirmat transferul lui Mazilu în Premier League. ”Perla” lui Hagi va evolua pentru o echipă de top din Anglia

”Here we go”! Fabrizio Romano a confirmat transferul lui Mazilu în Premier League. ”Perla” lui Hagi va evolua pentru o echipă de top din Anglia

Superliga

Comentarii

Adrian Mazilu a ajuns la un acrod cu Brighton, una dintre revelaţiile sezonului trecut din Premier Leauge. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a confirmat mutarea fotbalistului crescut de Gică Hagi.

”Brighton a ajuns la un acord pentru semnătura talanetatului Adrian Mazilu, pentru luna ianuarie 2024. Înţelegerea cu Farul va fi perfectată în această săptămână. Se va alătura clubului în 2024”, a scris Fabrizio Romano pe Facebook.

Mazilu va fi antrenat de un fost jucător de la CFR

Roberto De Zerbi este tehnicianul ce a reuşit să îi aducă lui Brighton calificarea în grupele Europa League. Tehnicianul italian a jucat pentru CFR Cluj între 2010 şi 2012, astfel că nu este străin de fotbalul din România. Conform prosport.ro, formaţia engleză va achita 4.000.000 de euro pentru transferul lui Mazilu.

În vârstă de doar 17 ani, Mazilu a fost providenţial pentru atacul ce i-a adus Farului titlul de campioană. În sezonul trecut, ”perla” lui Hagi a marcat şase goluri în 19 partide în tricoul ”marinarilor”. Este cotat de Transfermarkt la 1.300.000 de euro. 

Afla mai multe despre: farulbrightonhagi 

viewscnt
Articole similare