Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, avertisment pentru contracandidatele Rapidului înainte de startul Superligii. ”Nu mă sperie nimic”

Cristiano Bergodi, avertisment pentru contracandidatele Rapidului înainte de startul Superligii. ”Nu mă sperie nimic”

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi (58 de ani) a semnat cu Rapid Bucureşti. Contractul italianului se întinde pe două sezoane, ani în care pretenţiile sunt mari din partea conducerii. Fostul antrenor al lui Sepsi a acordat un prim interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului giuleştean.

Bergodi a rememorat cu nostalgie momentele frumoase din primul său mandat pe banca Rapidului. Cu fostul fotbalist al lui Lazio pe banca tehnică, Rapid a câştigat Supercupa României în 2007, ultimul trofeu cucerit de alb-vinişinii până în ziua de azi.

Cristiano Bergodi, avertisment pentru contracandidatele Rapidului înainte de startul Superligii. ”Nu mă sperie nimic”

”(n.r. Cum vă simţiţi?) Mă simt bine. Sunt bucuros de faptul că am revenit în Giuleşti şi mă bucur că am fost luat în considerare de club şi sper să fac lucruri bune. Sper că va fi un mandat bun. Începem un campionat important. Sper că va fi bine, normal că am venit cu entuziasm, dorinţă şi motivaţie de a face un lucru bun.

(n.r. Ce amintiri mai aveţi de la Supercupa României 2007?) A fost o seară frumoasă. Este ultimul trofeu pe care Rapid l-a câştigat. Sunt aminitri frumoase. Sper să reuşim să facem performanţă adevărată.

(n.r. Mai aveţi nevoie de întăriri?) Vom vedea. Lotul mi se pare unul bun, echipa creşte din an în an. Este un club glorios şi poate face o perfromanţă bună. Vom vedea ce se întâmplă în primul meci.

(n.r. Cât de greu aţi acceptat oferta Rapidului?) Nu mă sperie nimic. Este normal că nu am o baghetă magică, dar nicăieri pe unde am fost nu m-am speriat de situaţii grele. 

(n.r. Îi cunoaşteţi pe cei de la Sepsi, credeţi că va fi un avantaj?) Nu ştiu. Acum o lună şi jumătate am câştigat acolo Cupa României, dar acum au luat un antrenor foarte bun şi vin cu moralul sus pentru că au câştigat Supercupa. Cunosc şi minusurile şi plusuruile lui Sepsi. Este o echipă de temut.

(n.r. Sunteţi adeptul jucătorilor tineri?) Am fost şi eu tânăr când jucam fotbal. Este important că avem jucători tineri de talent şi nu îmi este frică să îi introduc pe teren. 

(n.r. Ce obiective aveţi pentru noul sezon?) Obiectivul este clasarea pe locurile 1-3. În fiecare an, Rapid trebuie să facă un pas mai sus. Este un brand şi este normal că trebuie să aibă o performanţă importantă. 

(n.r. Cum vedeţi noul sezon? Care credeţi că sunt echipele care se vor la primele locuri?) Sunt echipele care au luptat anul trecut la titlu, dar probabil că vor intra în play-off şi echipele de tradiţie, Petrolul, ”U” Cluj... Cupa nu trebuie neglijată. Pe vremea când am venit prima dată în România, ţin minte că Rapid îşi dorea tot timpul Cupa.

(n.r. Ce mesaj aveţi pentru suporterii noştri?) Pe suporteri îi ştiu de mult timp. Am rugămintea să fie alături de echipă. Băieţii trebuie să fie susţinuţi şi la bine şi la rău. Sperăm să oferim un stil de joc plăcut ochiului.

 

Afla mai multe despre: rapidsepsibergodi 

viewscnt
Articole similare