Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 2.5 milioane de euro pentru starul descoperit de CFR Cluj! Ar fi prima lovitură pentru Mandorlini de la venire. E chemat să fie adversarul lui Messi

Ofertă de 2.5 milioane de euro pentru starul descoperit de CFR Cluj! Ar fi prima lovitură pentru Mandorlini de la venire. E chemat să fie adversarul lui Messi

Superliga

Comentarii

Emmanuel Yeboah ar putea pleca de la CFR Cluj. În vârstă de 20 de ani, atacantul ghanez al fostei campioane a României este dorit de Montreal Impact, echipă ce activează îm Major League Soccer (MLS).

Conform ghanasoccernet.com, conducerea clubului canadian a făcut o ofertă de 2.500.000 de euro CFR-ului şi i-a propus un salariu colosal lui Yeboah: 700.000 de euro pe an. Aceeaşi sursă relatează că, finanţatorul clujenilor, Neluţu Varga îşi doreşte şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer al ghanezului. Deşi Ghana a fost eliminată suprinzător din grupele Cupei Africii pe Naţiuni la categoria U23, Yeboah a fost cel mai bun jucător al naţionalei sale şi a fost golgheterul turneului, cu trei reuşite.

În sezonul trecut, ghanezul a marcat trei goluri şi a a pasat decisiv de trei ori în 31 de meciuri pentru CFR. Este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro.

Slavia Praga s-a temut de vârsta lui Yeboah

La începutul acestui an, Slavia Praga a fost foarte aproape să îl transfere pe Yeboah contra sumei de 2.500.000 de euro, dar conducerea fostei echipe a lui Nicolae Stanciu a avut dubii în legătură cu vârstă ghanezului, iar mutarea nu s-a mai realizat. În cazul în care Yeboah va ajunge la Montreal Impact, acesta va avea şansa de a se duela cu Lionel Messi, noua achiziţie stelară a celor de la Inter Miami.

În Conferinţa de Est a MLS, Montreal se află pe locul nouă, poziţie ce duce în play-off la finalul sezonului, în timp ce Inter Miami este lanterna roşie a primului eşalon fotbalistic din Statele Unite ale Americii.

 

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare