Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi MM au decis în privinţa lui Marius Şumudică, antrenorul refuzat de Rapid! "Eu vorbesc concret"

Becali şi MM au decis în privinţa lui Marius Şumudică, antrenorul refuzat de Rapid! "Eu vorbesc concret"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi Mihai Stoica au urmărit cu atenţie poziţia fermă a lui Marius Şumudică, antrenorul care a fost refuzat de Rapid Bucureşti, în privinţa revenirii în Giuleşti. Conducătorii de la FCSB au hotărât că în acest moment nu se impune o schimbare la nivelul băncii tehnice.

FCSB a luat o decizie crucială la nivelul băncii tehnice, înaintea noului sezon

Rapid Bucureşti l-a prezentat pe noul antrenor, Cristiano Bergodi, o mutare care i-a împărţit pe giuleşteni. Cei care au visat la o revenire a lui Marius Şumudică la Rapid mai au de aşteptat, întrucât antrenorul a fost ocolit a doua oară de noua conducere, după ce s-a vehiculat numele său şi la instalarea lui Adrian Mutu. 

Aşa cum era de aşteptat, Marius Şumudică n-a acceptat decizia lui Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae, iar antrenorul, care acum se află în România, a anunţat că e disponibil pentru oricare dintre cluburile din fruntea Superligii. 

Principalul nu va mai ţine cont de clubul său de suflet, iar Marius Şumudică ar fi dispus să treacă inclusiv în tabăra rivalilor celor de la Rapid

Reacţie dinspre FCSB după ce Marius Şumudică a anunţat că e disponibil

După declaraţia antrenorului, Mihai Stoica a dorit să tranşeze subiectul. În acest moment, FCSB nu a luat în calcul să-l oferteze pe Marius Şumudică şi nici este în cărţi pentru a-i lua locul lui Elias Charalambous, deţinătorul licenţei Pro. 

Însă, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB n-a exclus ca Marius Şumudică să fie o variantă la un moment dat, în timpul acestui sezon. 

"Nu, Şumudică nu e o variantă pentru FCSB. Cu noua formulă de bancă tehnică (n.r - Charalambous - Pintilii) suntem mulţumiţi, iar dacă nu era black out-ul de la Ovidiu (n.r. - Farul - FCSB 3-2) puteam lua titlul, venind de departe. Nu-l ofertează acum Gigi. La momentul ăsta avem antrenor, nu se pune problema. 

Da, eu mai vorbesc cu Gigi Becali, e imprevizibil, dar tocmai am închis cu el înainte de emisiune. Fugitiv am vorbit subiectul. Eu vorbesc concret, nu-mi place să bat câmpii.

Da, a fost ofertat de Gigi Becali (n.r. - în trecut). Nu e corectă discuţia faţă de stafful actual. Nu există niciun fel de risc ca la ora actuală să ne dăm antrenorii afară că se propune Şumudică. 

Nu are ofertă de la FCSB. Se poate propune de 7.000 de ori. Poate peste o etapă, două, trei, patru, 60, nu ştiu. Poate ieşim din Europa, nu ştiu, dar la momentul ăsta nu se pune problema, că ne batem joc de oamenii noştri", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Înainte de a fi instalat la CFR Cluj, în iunie 2021, Marius Şumudică s-a aflat pe lista FCSB şi a Universităţii Craiova. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidmarius sumudica fcsbgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare