Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a decis câte sezoane va sta pe bancă Bergodi! Şucu a reacţionat după ce contractul a fost semnat: "Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv"

Rapid a decis câte sezoane va sta pe bancă Bergodi! Şucu a reacţionat după ce contractul a fost semnat: "Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv"

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi (58 de ani) a semnat cu Rapid Bucureşti. Contractul italianului se întinde pe două sezoane, ani în care pretenţiile sunt mari din partea conducerii.

Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid Bucureşti

După ce duminică s-a anunţat că s-a ajuns la un acord cu fostul tehnician al lui Sepsi, clubul a anunţat oficial şi parafarea înţelegetii. 

Contractul e valabil până în vara anului 2025, iar primul meci oficial al lui Cristiano Bergodi e împotriva lui Sepsi, în Superliga, vineri, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Cuvântul a fost luat de acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, cel care a comentat venirea noului antrenor. 

“Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Şi nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar şi discursul elegant şi competent. 

Este un sentiment de încredere şi seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie”, a declarat acţionarul majoritar al Rapidului, Dan Şucu, despre noul antrenor giuleştean.

În România, Cristiano Bergodi le-a antrenat pe: Progresul Bucureşti, CFR Cluj, Rapid, Politehnica Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi.

Italianul a câştigat Supercupa României cu Rapid, în 2007, după un meci cu Dinamo.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiantrenor rapidcontract cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare