Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, pregătit pentru Campionatul Mondial! „Racheta” a ajuns deja în Japonia, acolo unde se va desfăşura cea mai importantă competiţie din acest an

David Popovici, pregătit pentru Campionatul Mondial! „Racheta” a ajuns deja în Japonia, acolo unde se va desfăşura cea mai importantă competiţie din acest an

David Popovici

Comentarii

David Popovici (18 ani) a ajuns la Tokyo, acolo unde se va pregăti pentru Campionatul Mondial de Nataţie 2023.

David Popovici se pregăteşte la Tokyo pentru Campionatul Mondial

Recordmanul mondial David Popovici se află deja în Japonia, unde se va desfăşura cea mai importantă competiţie a nataţiei din acest an, Campionatul Mondial de Nataţie de la Fukuoka.

Întrecerile de înot sunt programate între 23 şi 29 iulie.

Până atunci, David se pregăteşte alături de echipa sa la Tokyo, în capitala Japoniei, anunţă CS Dinamo.

David Popovici va fi student din toamnă la Universitatea Bucureşti! Ce facultate a ales campionul României: "Am o înclinaţie spre acest domeniu"

David Popovici, multiplu campion la nataţie, a anunţat, marţi, că din toamnă va fi student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti.

“Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din Bucureşti. Am ales Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (FPSE) a Universităţii din Bucureşti pentru că simt că am o înclinaţie spre acest domeniu şi pentru că ştiu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia şi prietenii aproape. 

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universităţii din Bucureşti din Panduri”, a notat Popovici pe Facebook.

El este convins că a făcut alaegerea potrivită. “Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită şi sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia şi de sprijin în atingerea de noi performanţe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul. 

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoştinţelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat şi, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a adăugat campionul.

Afla mai multe despre: david popovicijaponiacampionatul mondial de natatie 

viewscnt
Articole similare