Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După FCSB, încă o echipă importantă a solicitat să joace pe Stadionul Steaua! Conducerea a confirmat public: "Sperăm să avem mulţi oameni în tribune"

După FCSB, încă o echipă importantă a solicitat să joace pe Stadionul Steaua! Conducerea a confirmat public: "Sperăm să avem mulţi oameni în tribune"

Superliga

Comentarii

Se aglomerează Stadionul Steaua. După echipele Stelei, naţionalele României şi FCSB, încă o echipă importantă şi-a manifestat intenţia de a organiza partide în Ghencea. Farul Constanţa a anunţat planul, prin acţionarul Ciprian Marica.

Încă o echipă, pe Stadionul Steaua: "Dacă reuşim, va fi frumos să mergem în Ghencea"

Stadionul din Ghencea se deschide şi pentru alte echipe, după ce conducerea MApN s-a schimbat. După ce FCSB a primit "verde" pentru a folosi Stadionul Steaua la meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, în etapa a doua a Superligii, şi Farul Constanţa vrea să organizeze partide în Ghencea. 

Farul a solicitat punerea la dispoziţie a Stadionului Steaua, în cazul în care va avansa în competiţiile europene, până în fazele în care stadionul din Ovidiu nu va mai îndeplini standardele de organizare. 

Meciurile vizate sunt cele din play-off-ul Champions League şi cele din grupele unei competiţii europene, în cazul în care echipa lui Gică Hagi va ajunge în acel punct. 

Informaţia a fost confirmată de Ciprian Marica, cel care speră şi la o asistenţă bună, dacă va fi cazul ca Farul să ajungă pe Stadionul Steaua. 

"Ne dorim să mergem mai departe şi sigur că va fi nevoie de un stadion mai mare. Dacă reuşim, va fi frumos să mergem în Ghencea, acolo unde sperăm să avem cât mai mulţi oameni în tribune", a declarat acţionarul minoritar de la Farul, Ciprian Marica. 

Reacţia lui Ciprian Marica după Farul Constanţa - Sheriff Tiraspol 1-0

Campioana Superligii a făcut un prim pas corect, după Supercupa pierdută în faţa lui Sepsi. 

Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Sheriff Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor. Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. 

"Am avut şansa să marcăm încă din prima repriză, la cele două ocazii ale lui Mazilu. Avem prima şansă la meciul retur. 

Mereu e loc de mai bine, dar pentru al doilea meci din acest sezon... Sigur, avem de recuperat forma fizică, vigoarea, energia din final de sezon, dar a fost un meci bun. 

E clar că va fi nevoie de toţi jucătorii la Sibiu (n.r. - cu Hermannstadt, în prima etapă a Superligii), iar toţi cei care vor juca să demonstreze că merită să fie la Farul, iar cu priceprerea lui Gică Hagi să fim din nou sus în acest sezon", a mai spus Ciprian Marica, după prima victorie a Farului, în noul sezon. 

Afla mai multe despre: stadion steauafarul stadion steauafcsb dinamo stadion steauafcsb in ghencea 

viewscnt
Articole similare