Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer pe care-l face Gică Hagi după Farul - Sheriff! Îl aduce în atac pe fotbalistul de bază din Superligă. Neînţelegrile au dus la despărţire

Primul transfer pe care-l face Gică Hagi după Farul - Sheriff! Îl aduce în atac pe fotbalistul de bază din Superligă. Neînţelegrile au dus la despărţire

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa vrea să facă încă un transfer în compartimentul ofensiv, iar fotbalistul vizat se încadrează în tiparul lui Gică Hagi. Astfel, campioana ar ajunge la o întreagă echipă de start transferată în această vară.

Gică Hagi face încă un transfer la Farul pentru noul sezon! Atacantul se îndreaptă spre Ovidiu

Amine Benchaib, Fabio Vianna, Rivaldinho, Nicolae Carnat, Marco Borgnino, Ionuţ Vînă, Damien Dussaut, Zorhan Bassong, Diogo Queiros, şi Ştefan Pacionel sunt fotbaliştii transferaţi de Farul Constanţa în acest mercato.

Totuşi, transferurile la Ovidiu nu s-au oprit, în condiţiile în care Gică Hagi a anunţat, deja, că va folosi câte o echipă pentru fiecare competiţie în care va juca. 

Conform Oradesibiu.ro, Gică Hagi vrea să-l transfere la Farul pe fotbalistul de bază de la Hermannstadt, din sezonul trecut. 

Atacantul lateral dreapta Călin Popescu (21 de ani) este pe lista de transferuri a Farului Constanţa, care poate profita de situaţia jucătorului. 

Călin Popescu este liber de contract, după ce nu s-a înţeles cu Hermannstadt asupra prelungirii contractului, unde şi-ar fi dorit o clauză prin care să aibă un anumit număr de prezenţe pe teren de-a lungul sezonului următor. 

Atacantul român născut în Braşov a fost om de bază pentru Marius Măldărăşanu, care i-a oferit 30 de meciuri în stagiunea trecută, când a oferit două pase decisive. 

Călin Popescu este atras şi de UTA, unde Mircea Rednic face echipă pentru play-off, dar atacantul inclină spre Gică Hagi şi s-ar putea transfera la Farul.

De asemenea, Călin Popescu ar putea fi înlocuitorul lui Adrian Mazilu (17 ani), vizat de un transfer în Anglia

Cum a arătat Farul Constanţa în prima victorie a sezonului, 1-0 cu Sheriff

Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Sheriff Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor. Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. 

Din primul 11 au făcut parte 10 jucători care au câştigat campionatul, în timp ce Rivaldinho a fost singurul titular transferat în această vară, iar pe parcursul jocului au mai intrat dintre nou-veniţii la Ovidiu. 

  • Echipa de start a Farului: Aioani - Kiki, M. Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Băluţă - Mazilu, Rivaldinho, Alibec
  • Rezerve: Buzbuchi, Queiros, Vînă, Borgnino, Andronache, Sîrbu, Dumitrache, Bassong, Marins, Sali, N. Popescu

Afla mai multe despre: transferuri farul constantacalin popescu farul constantacalin popescu hermannstadtgica hagifarul sheriff 

viewscnt
Articole similare