Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rotaru, TUN după TUN la Craiova! Două vedete de la rivală, în Bănie

BREAKING | Rotaru, TUN după TUN la Craiova! Două vedete de la rivală, în Bănie
Comentarii

Universitatea Craiova a pornit o campanie de transferuri importantă, în care vrea să se întărească pentru lupta la titlul din Superligă. După ce l-a luat pe Pyry Soiri, fundaş dreapta cu 43 de selecţii în naţionala Finlandei, Mihai Rotaru pregăteşte alte două mutări.

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, este gata să facă încă două transferuri importante, care să întărească echipa în 2024. Omul cu banii din Bănie a pus ochii pe doi jucători de la o rivală din campionat, cu care vrea să îi facă echipă de titlu lui Ivaylo Petev.

Marian Huja şi brazilianul Jair de la Petrolul, pe lista Universităţii Craiova

Transferul lui Pyry Soiri a fost doar prima mutare pe care o va face Universitatea Craiova în perioada de mercato de la începutul lui 2024. Potrivit ProSport, Mihai Rotaru are pe listă două vedete de la Petrolul, rivala din Superligă, pe care le vrea în Bănie.

Este vorba despre fundaşul central Marian Huja (24 de ani), fundaş central, şi mijlocaşul brazilian Jair (29 de ani). Mihai Rotaru vrea să rezolve problemele din centrul defensivei oltenilor, în timp ce Jair este o ţintă mai veche a clubului din Bănie.

Universitatea Craiova a terminat anul 2023 pe locul 3 în clasamentul din Superligă, cu 34 de puncte, la 11 puncte în urma liderului FCSB.

Marian Huja, fundaşul Petrolului, a avut şi oferte din străinătate.

  • 1,35 milioane de euro însumează cotele de transfer ale celor doi fotbalişti pe care Universitatea Craiova îi are pe listă

Afla mai multe despre: mihai rotaru transferuri universitatea craiovauniversitatea craiova transfer marian hujauniversitatea craiova transfer jairmihai rotaru transferurisuperliga 

viewscnt
Articole similare