Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şah mat la ”Rege”! Sabotaj de 1.000.000 de euro pentru Hagi, din partea unui fost colaborator. ”S-a întors împotriva lui”

BREAKING | Şah mat la ”Rege”! Sabotaj de 1.000.000 de euro pentru Hagi, din partea unui fost colaborator. ”S-a întors împotriva lui”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) ar fi putut obţine mai mulţi bani în schimbul lui Adrian Mazilu (18 ani), în această vară, dacă nu ar fi fost sabotat chiar de unul dintre foştii săi colaboratori.

”Regele” a reuşit să-l vândă pe Adrian Mazilu în Anglia, la Brighton, pentru 3.000.000 de euro, însă fotbalistul a rămas să joace pentru ”Marinari” până la iarnă.

Cu toate acestea, suma putea fi de 4.000.000 de euro, dacă nu ar fi intervenit un fost apropiat al lui Gică Hagi, un om în care, la un moment dat, îşi punea toată încrederea.

Gică Hagi a pierdut, într-un final, 1.000.000 de euro

Invitat în cadrul emisiunii ”SportCast cu Sile”, Giovanni Becali a fost cel care a dezvăluit cele întâmplate în cazul transferului lui Adrian Mazilu fără a oferi numele celui care i-a pus beţe-n roate lui Gică Hagi.

Cred doar într-un singur jucător, pe care nu am putut să-l transfer. Am avut o echipă care l-a vrut la patru milioane, dar s-a dus cineva şi a spus că poate fi luat şi pe două milioane. Mazilu!

Cred în acest jucător că va fi singurul jucător care va reuşi, cu potenţial”, declara Giovanni Becali, la acel moment.

Invitat recent în cadrul aceleiaşi emisiuni, jurnalistul sportiv Costin Ştucan a lămurit întreaga situaţie, cu subiect şi predicat.

Cel care a încercat să-i ”sufle” lui Gică Hagi 2.000.000 de euro a fost chiar cel care îi impresaria toţi jucătorii de la Viitorul Constanţa la un moment dat, impresarul italian Pietro Chiodi.

Cumva italianul a reuşit să-i ”dea la gioale Regelui”, deoarece Adrian Mazilu nu s-a mai vândut pentru 4.000.000 de euro, ci pentru 3.000.000 de euro, la Brighton.

Apropo, a spus Ioan Becali la tine, la podcast, că un om a vrut să deturneze transferul lui Mazilu. Era un club care voia să dea 4.000.000 şi cineva a spus că jucătorul se poate lua şi cu 2.000.000 de euro.

Acel cineva este Pietro Chiodi. Ştiu sigur asta. Care a lucrat de Hagi, s-a lipit de el. Hagi le recomanda tuturor jucătorilor să semneze cu Chiodi.

Chiodi s-a întors împotriva lui. Eu asta am înţeles, că l-a sabotat. Hagi putea să obţină 4.000.000 de euro. Uite cum se întorc prieteniile astea în fotbal”, a declarat Costin Ştucan.

Afla mai multe despre: pietro chiodiadrian maziluioan becali 

viewscnt
Articole similare