Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Salariu fabulos pentru Şumudică. Un club de mare tradiţie din Liga 1 şi-a demis antrenorul şi-l vrea urgent pe banca tehnică

BREAKING | Salariu fabulos pentru Şumudică. Un club de mare tradiţie din Liga 1 şi-a demis antrenorul şi-l vrea urgent pe banca tehnică

U Cluj

Comentarii

Marius Şumudică este dorit insistent pe banca tehnică a Universităţii Cluj, iar oficialii clubului fac tot posibilul pentru a-l convinge pe antrenor să semneze încă din această săptămână.

Universitatea Cluj are parte de un start de sezon dezamăgitor, mult sub aşteptările conducătorilor. Ardelenii au înregistrat doar şase puncte în primele cinci etape disputate, iar acum oficialii clubului au luat decizia de a se despărţi de Toni Petrea.

Conform fanatik.ro, şefii "Şepcilor Roşii" l-au informat deja pe actualul antrenor că nu vor mai continua colaborarea, iar acum aceştia au demarat negocierile intense cu Marius Şumudică.

În vârstă de 52 de ani, fostul campion cu Astra Giurgiu este ademenit cu un salariu uriaş pentru Superligă. Oficialii Universităţii Cluj i-au pus pe masă lui Şumudică un contract cu un salariu lunar de 38.500 euro, semn că intenţiile ardelenilor pentru actualul sezon sunt extrem de serioase.

Campion al României, în 2016, pe banca Astrei, Marius Şumudică este acum liber de contract după despărţirea de Al Raed, din vara acestui an.

Afla mai multe despre: sumudicau clujcfr cluj 

viewscnt
Articole similare