Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Se face transferul lui Rareş Ilie! Presa din Franţa anunţă: ”Luni face vizita medicală!”

BREAKING | Se face transferul lui Rareş Ilie! Presa din Franţa anunţă: ”Luni face vizita medicală!”

Fotbal

Comentarii

Rareş Ilie (20 de ani) se întoarce curând la Nice, după împrumutul nu tocmai reuşit la Maccabi Tel-Aviv (Israel), dar nu va rămâne foarte mult în Franţa.

Presa din Hexagon anunţă că mijlocaşul român este pregătit pentru o nouă aventură, tot sub formă de împrumut, însă nu la Rapid, aşa cum îşi doresc suporterii formaţiei din Giuleşti.

Rareş Ilie nu mai vine la Rapid

Potrivit informaţiilor oferite de ”Nice Matin”, Rareş Ilie are programată vizita medicală alături de elveţienii de la Lausanne, luni, 19 iunie, apoi se va alătura echipei nou-promovate în primul eşalon.

Lausanne şi Nice au aceiaşi patroni, grupul britanic INEOS, iar în virtutea acestui fapt s-a luat decizia ca fotbalistul român să fie trimis în Elveţia.

Rareş Ilie ar fi avut şi varianta să se întoarcă la Rapid, cel mai probabil sub formă de împrumut, însă francezii au considerat că un sezon pe prima scenă a fotbalului elveţian ar putea fi mai benefică pentru jucător, decât o nouă experienţă în Superligă.

În acelaşi timp, Lausanne are nevoie de un lot competitiv în acest sezon, pentru a se salva de la retrogradare, iar Rareş Ilie ar putea ajuta considerabil echipa.

  • Rareş Ilie a fost cumpărat de Nice în vara lui 2022, de la Rapid, în schimbul a 5 milioane de euro.

În sezonul trecut, Rareş Ilie a bifat opt meciuri pentru Nice şi nouă pentru Maccabi Tel-Aviv, însă fără a marca vreun gol.

Rareş Ilie avea uşile deschise la Rapid

Conducătorii formaţiei din Giuleşti şi-au exprimat public dorinţa de a-l repatria pe Rareş Ilie în această vară, dacă Nice nu are de gând să-l includă în planurile sale pentru următorul sezon.

Cu toate acestea, se pare că dorinţa clubului francez a fost mai puternică decât cea a jucătorului, care se simte acasă în Giuleşti, iar următoarea sa destinaţie va fi Lausanne.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Rareş Ilie, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: rares ilielausannenic 

viewscnt
Articole similare