Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Star la FCSB, rezervă de lux în Vest. Mesajul antrenorului: ”Trezeşte-te!”

BREAKING | Star la FCSB, rezervă de lux în Vest. Mesajul antrenorului: ”Trezeşte-te!”

Fotbal

Comentarii

În Superligă defila, în Serie B face doar act de prezenţă. Este cazul mijlocaşului francez Malcom Edjouma (27 de ani), trimis de FCSB în Italia, în această vară.

Malcom Edjouma a fost cedat de către FCSB la Bari, în Serie B, sub formă de împrumut, în schimbul a 200.000 de euro.

  • De asemenea, italienii vor mai plăti 700.000 de euro pentru un transfer definitiv în vară, dacă vor dori să-l transfere definitiv.

Malcom Edjouma dă chix la Bari

Adus cu surle şi trâmbiţe la Bari, Malcom Edjouma a dezamăgit crunt până în acest moment, iar şansele ca acesta să fie transferat definitiv în vară sunt destul de mici.

După 9 etape disputate în Serie B, Bari l-a utilizat în 5 partide, însă o singură dată a fost titular

În urmă cu patru etape, la meciul cu Catanzaro, antrenorul Pasquale Marino a decis să-l titularizeze pe Malcom Edjouma pentru prima dată. Avea să fie şi ultima dată.

Tehnicianul a fost extrem de dezamăgit de francez, aşa că a decis să-l scoată la pauză. Pedeapsa a fost prelungită, apoi, în următoarele trei etape, când nu a mai fost folosit deloc.

Directorul sportiv al echipei, Ciro Polito, consideră că Malcom Edjouma încă nu s-a adaptat la ceea ce se cere la Bari, însă mesajul său este clar: dacă nu va juca mai bine, va rămâne pe banca de rezerve.

Edjouma? Dacă nu joacă bine vor mai fi şi alţii (n.r. - la rând). Nu întotdeauna te adaptezi uşor. A marcat 10 goluri la Steaua (n.r. - FCSB) ca mijlocaş.

În primele meciuri nu s-a descurcat rău, dar la meciul cu Catanzaro chiar m-a îngrijorat. Trebuie să se trezească!”, a declarat directorul sportiv al celor de la Bari, Ciro Polito. 

Conform informaţiilor Orange Sport, Malcom Edjouma nu are nicio şansă să se întoarcă prea curând la FCSB, deoarece nu există nicio ”portiţă” prin care FCSB să-l cheme înapoi sau Bari ”să-l facă pachet” şi să-l trimită spre România.

Aşadar, dacă nu-şi va ridica nivelul de joc, Edjouma ar putea rămâne la capitolul ”rezervă de lux” până vara viitoare, iar transferul definitiv nu se va realiza niciodată.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: malcom edjoumabaripolitofcsb 

viewscnt
Articole similare