Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Steliano Filip revine în fotbal şi semnează cu o nouă echipă. Cu cine negociază intens fostul fundaş dinamovist

BREAKING | Steliano Filip revine în fotbal şi semnează cu o nouă echipă. Cu cine negociază intens fostul fundaş dinamovist

Dinamo București

Comentarii

Fost jucător la Dinamo şi Hajduk Split, component al naţionalei României la EURO 2016 şi ajuns acum la vârsta de 30 de ani, Steliano Filip şi-a anunţat revenirea în fotbalul intern.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Fără echipă din luna ianuarie, dar cu sute de meciuri la activ la nivelul primei ligi din România, Steliano Filip e pregătit acum să revină în fotbalul intern.

Fundaşul stânga a dezvăluit că a fost contactat de mai multe echipe, atât din România, cât şi din străinătate.

"Sunt în discuţii cu mai multe echipe din ţară şi din străinătate. Nu ştiu unde o să merg, dar o să o fac unde simt că sunt cel mai dorit. (n.r. despre experienţa în Ungaria) M-am simţit foarte bine acolo. Este adevărat că s-au dezvoltat foarte mult şi au nişte condiţii extraordinare, pe care, cel puţin la o echipă mică, nu mă aşteptam să le văd" , a declarat Steliano Filip la sportpesurse.ro.

Cea mai insistentă a fost FC Bihor, conform declaraţiilor fundaşului stânga. Echipa joacă barajul pentru promovarea în Liga a II-a, iar conducerea clubului speră să-şi întărească lotul pentru sezonul următor cu aducerea lui Steliano Filip.

"Da, am discutat cu cei de la Bihor. Nu am luat nicio decizie pentru moment" , a mai spus Steliano Filip.

  • 250 de mii de euro valorează Steliano Filip, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 7 meciuri a bifat Steliano Filip la prima reprezentativă a României

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: steliano filipdinamo 

viewscnt
Articole similare