Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şumudică se întoarce. Dă o nouă lovitură şi semnează într-un nou campionat de TOP

BREAKING | Şumudică se întoarce. Dă o nouă lovitură şi semnează într-un nou campionat de TOP
Comentarii

Demis de Gaziantep la începutul lunii martie, Marius Şumudică este acum foarte aproape de a reveni în campionatul Turciei.

Marius Şumudică s-a despărţit de Gaziantep, la începutul lunii martie, după doar 28 de meciuri petrecute pe banca tehnică a echipei. În urma plecării de la clubul din Turcia, antrenorul român s-a întors în ţară şi a luat decizia de a se retrage temporar din fotbal din motive personale.

Şumudică are în vedere revenirea pe banca tehnică a unei echipe încă din sezonul următor, astfel că ofertele curg în această perioadă pentru antrenorul român. Pe lângă interesul venit din Superligă, unde chiar şi clubul lui de suflet, Rapid, îl are pe listă pentru înlocuirea lui Cristiano Bergodi, Şumudică este dorit şi de echipe din primele ligi ale Turciei şi Arabiei Saudite.

Cum Rapid încă nu l-a contactat, ci doar l-a trecut pe lista antrenorilor doriţi, Şumudică este foarte aproape de a bate palma cu un alt club.

Presa din Turcia a scris despre ofertele pe care antrenorul român le-a primit în această perioadă, iar una dintre acestea este extrem de interesantă. Conform jurnaliştilor locali, un club de tradiţie din Super Liga turcă are mari probleme în actualul sezon, iar pentru stagiunea următoare a pregătit un proiect ambiţios, cu Şumudică antrenor.

Presa din Turcia notează că tehnicianul român este tentat de propunerile venite în această perioadă şi că, cel mai probabil, Şumudică va reveni în fotbalul turc în sezonul următor.

Afla mai multe despre: sumudicarapidturcia 

viewscnt
Articole similare