Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă de la Real Madrid. Şi-a anunţat deja clubul. Are peste 300 de meciuri pentru echipa madrilenă

Pleacă de la Real Madrid. Şi-a anunţat deja clubul. Are peste 300 de meciuri pentru echipa madrilenă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se poate despărţi la finalul sezonului de unul dintre cei mai vechi jucători din cadrul clubului, nimeni altul decât căpitanul echipei.

Plecare importantă de la Real Madrid la finalul sezonului

Marele duel dintre FC Barcelona şi Real Madrid va avea loc pe ”Santiago Bernabeu”, duminică, 21 aprilie, de la ora 22:00, în etapa a 32-a din La Liga. Cele două mari rivale din Spania sunt şi primele două clasate din Primera Division.

Din punctul de vedere al Realului, Carlo Ancelotti nu se va putea baza pe unul dintre jucătorii titulari, iar presa din Spania a anunţat şi prima plecare din vară de la clubul din Madrid.

Este vorba despre căpitanul echipei, veteranul Nacho Fernandez, conform Marca. Contractul acestuia cu Real Madrid expiră la finalul sezonului şi i-ar fi informat deja pe conducătorii clubului cu privire la decizia sa de a nu mai continua în capitala Spaniei.

Nacho joacă la prima echipa a lui Real Madrid din 2012, de pe vremea când formaţia era condusă de Jose Mourinho. Nu a fost considerat vreodată vreun titular cert, dar tot timpul şi-a făcut foarte bine treaba atunci când s-a apelat la el.

Astfel, datorită devotamentului şi sacrificiului de care a dat dovadă mereu, Nacho a fost alesul lui Carlo Ancelotti pentru a fi căpitanul lui Real Madrid.

Pentru madrileni, Nacho a jucat în total 355 de meciuri şi a livrat 16 goluri şi nouă pase decisive. Potrivit ultimelor zvonur, viitoaarea sa destinaţie ar fi în afara Spaniei, cel mai probabil la Inter Milano.

Afla mai multe despre: real madridla liganacho 

viewscnt
Articole similare