Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a anunţat lista de cumpărături a celor de la Real Madrid, în această iarnă. Ce a spus despre Kylian Mbappe

Carlo Ancelotti a anunţat lista de cumpărături a celor de la Real Madrid, în această iarnă. Ce a spus despre Kylian Mbappe

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti a vorbit despre starea lotului celor de la Real Madrid, în această iarnă.

Tehnicianul italian de pe banca madrilenilor a vorbit despre jucătorii care au intrat în ultimele şase luni de contract cu Real Madrid. Pe această listă se află nume importante precum Toni Kroos, Nacho Fernandez şi Luka Modric.

"Ei pot decide ce vor să facă, este la latitudinea lor, îi lăsăm să decidă. Viitorul este pe drumul cel bun cu jucători ca Endrick, care vor veni în curând." a declarat Carlo Ancelotti în cadrul unei conferinţe de presă.

Cât despre plecarea sa la naţionala Braziliei, Ancelotti a confirmat zvonurile discuţiilor cu reprezentaţii brazilieni.

Ancelotti şi-a prelungit recent înţelegerea cu Real Madrid până în 2026. De la revenirea sa în 2021, Ancelotti a cucerit trofeul UEFA Champions League în 2022, Supercupa Europei în acelaşi an, titlul în La Liga în 2022 şi Cupa Spaniei în 2023.

"Iubesc acest club şi vreau să rămân aici. Am discutat cu Brazilia, sigur, dar lucrurile au stagnat, mereu am aşteptat-o pe Real Madrid. Sunt fericit să rămân aici.", a spus Ancelotti.

Întrebat despre situaţia în defensiva "Los Blancos", după accidentarea lui David Alaba, Ancelotti a oferit un răspuns surprinzător.

"Nu ne orientăm către un nou fundaş central în acest moment. Îi avem pe Nacho şi pe Rudiger. Îi mai avem şi pe Tchouameni şi Carvajal, ambii pot juca fundaş central.", a spus Ancelotti.

Ce a spus Carlo Ancelotti despre venirea lui Kylian Mbappe

Despre cel mai important transfer din istoria recentă a madrilenilor, Kylian Mbappe, Ancelotti a răspuns scurt. "Nu voi vorbi despre acest subiect", a răspuns Carlo Ancelotti.

 

Afla mai multe despre: real madridcarlo ancelottikylian mbappe 

viewscnt
Articole similare