You are here:

BREAKING | Surpriză totală! Ianis Hagi poate reveni în Superliga. Un club uriaş a pus ochii pe fiul ”Regelui”

BREAKING | Surpriză totală! Ianis Hagi poate reveni în Superliga. Un club uriaş a pus ochii pe fiul ”Regelui”

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) o va părăsi pe Rangers în perioada următoare, deşi contractul său cu fosta campioană a Scoţiei expiră în 2026.

Philippe Clement, tehnicianul grupării de pe Ibrox, nu l-a inclus pe român în lotul primei echipe în niciunul dintre meciurile disputate în acest start de sezon şi a anunţat că acesta va fi vândut cât de curând.

Mai mult decât atât, Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers, ce a fost zdrobită de Blackburn în ultimul meci amical, cel disputat contra lui Blackburn, scor 2-6.

Ar fi şocului anului în România! Ianis Hagi, dorit în Superliga. ”Prinţul” poate semna cu un club uriaş

După un sezon modest în care a fost împrumutat la Deportivo Alaves, Ianis Hagi a primit vestea că va pleca în viitorul apropiat de la Rangers, iar anunţul lui Philippe Clement i-a alertat pe şefii Rapidului.

Din informaţiile obţinute de Fanatik, Hagi este dorit de Dan Şucu la Rapid. Recent, giuleştenii l-au vândut pe Albion Rrahmani la Sparta Praga în schimbul sumei de 5.000.000 de euro, iar Şucu ar putea să dea o lovitura de imagine cu banii pe care i-a încasat după plecarea kosovarului.

  • Ianis Hagi este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro. În România, mijlocaşul a mai evoluat doar pentru Viitorul Constanţa.

Ianis Hagi este istorie pentru Rangers! Antrenorul scoţienilor a anunţat că românul va fi vândut: ”E clar”

"Nu. Am avut discuţii clare cu agenţii lui înainte de startul perioadei de pregătire. A trebuit să fim atenţi la detalii cum ar fi salariile jucătorilor sau câţi putem avea într-o anumită poziţie pentru a avea bugetul necesar de transferuri.

Aşadar, ideea a fost clară, aceea că îl vom vinde. Acest lucru ni-l dorim şi noi, astfel că situaţia este clară", a spus Philippe Clement.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligadan şucuianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare