You are here:

Dan Şucu, pus la zid: ”Fanii rapidişti sunt fericiţi de politica asta a clubului? Uite ce a făcut Rotaru cu Mitriţă”

Dan Şucu, pus la zid: ”Fanii rapidişti sunt fericiţi de politica asta a clubului? Uite ce a făcut Rotaru cu Mitriţă”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a fost criticat pentru politica de transferuri pe care a abordat-o la Rapid în perioada recentă, mai ales după vânzarea lui Albion Rrahmani.

Dan Şucu l-a vândut pe Rrahmani, dar nu toată lumea e mulţumită: ”Uite ce a făcut Rotaru cu Mitriţă”

Rapid l-a vândut pe Albion Rrahmani la Sparta Praga, echipa care a eliminat-o pe FCSB din turul al treilea preliminar din Champions League.

În schimbul atacantului kosovar, formaţia giuleşteană a încasat suma de cinci milioane de euro şi a păstrat şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Despre această afacere făcută de Dan Şucu a vorbit şi Constantin Zotta, fost oficial la gruparea din Giuleşti, care a scos în evidenţă faptul că Rapid a vândut în ultima vreme orice jucător care s-a remarcat în joc cu evoluţii peste media echipei. 

”Eu sunt şi subiectiv, mă duc şi în zona de suporter. De fiecare dată când a avut un jucător bun l-a vândut. Krasniqi, Dugandzic, Rareş Ilie. Uite ce a făcut Rotaru cu Mitriţă. A găsit o variantă să fie motivat şi să aibă şi o clauză. Cred că pentru el e o clauză ok. 

Dar dacă n-a făcut, atunci să nu mai spunem că vrem să luăm campionatul. Tu crezi că fanii rapidişti sunt fericiţi de politica asta a clubului? Îi dăm pe cei mai buni şi, după, care e mai inspirat pentru plombele pe care le pune”, a declarat Zotta, la Prima Sport.

După şase etape scurse din campionat, Rapid a obţinut doar cinci puncte şi este singura echipă care încă nu a câştigat în actualul sezon, iar scaunul lui Neil Lennon se clatină serios.

Afla mai multe despre: rapiddan sucualbion rrahmaniconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare