You are here:

Rapid l-a găsit pe înlocuitorul lui Rrahmani. Cine vine în Giuleşti pentru a face uitate golurile kosovarului

Rapid l-a găsit pe înlocuitorul lui Rrahmani. Cine vine în Giuleşti pentru a face uitate golurile kosovarului

Rapid

Comentarii

Rapid a rămas fără Albion Rrahmani, dar a pus ochii pe un atacant tot din spaţiul ex-iugoslav şi speră să-l aducâ lângă Podul Grant.

Rapid şi-a găsit atacant. Noul om de gol al giuleştenilor a bifat şi Serie A în CV

Rapid l-a vândut pe Albion Rrahmani la Sparta Praga, echipa care a eliminat-o pe FCSB din turul al treilea preliminar din Champions League.

În schimbul atacantului kosovar, formaţia giuleşteană a încasat suma de cinci milioane de euro şi a păstrat şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Dar conducătorii clubului de lângă Podul Grant vor să acopere cât mai repede golul lăsat în echipă de plecarea lui Rrahmani. Iar înlocuitorul acestuia este, se pare, un atacant sârb, Mihailo Ivanovic pe numele său, potrivit Sport.

În vârstă de 19 ani, acesta are un singur sezon la nivel de seniori, cel precedent, când a evoluat la Vojvodina. În stagiunea 2022-2023 a trecut şi prin curtea celor de la Sampdoria, unde a bifat chiar şi trei minute într-un meci din Serie A.

Pentru Vojvodina a marcat de 10 ori în 46 de meciuri, iar în momentul de faţă, Ivanovic este cotat la 1,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanimihailo ivanovic 

viewscnt
Articole similare