You are here:

Neil Lennon, distrus de scoţieni! Antrenorul Rapidului este acuzat că i-a lăsat pe giuleşteni fără 3.000.000 de euro: ”A depăşit interesul clubului”

Neil Lennon, distrus de scoţieni! Antrenorul Rapidului este acuzat că i-a lăsat pe giuleşteni fără 3.000.000 de euro: ”A depăşit interesul clubului”

Superliga

Comentarii

Presa din Scoţia l-a făcut praf pe Neil Lennon, după ce Albion Rrahmani, golgheterul Rapidului din sezonul trecut, s-a transferat la Sparta Praga.

La începutul acestei veri, mai multe publicaţii din Scoţia au scris despre interesul lui Rangers pentru Albion Rrahmani, zvonuri ce au fost alimentate de activitatea kosovarului pe social media.

Într-un final, Rrahmani a fost prezentat oficial la Sparta Praga, după ce campioana Cehiei i-a plătit 5.000.000 Rapidului în schimbul kosovarului.

Ibrox Noise, o publicaţie dedicată în totalitate lui Glasgow Rangers, l-a distrus pe Neil Lennon, după ce scoţienii au aflat care a fost suma pe care a fost transferat Rrahmani.

Acuze incredibile lansate de scoţieni. Motivul pentru care Rapid ar fi refuzat o ofertă uriaşă pentru Rrahmani

Britanicii susţin că transferul lui Rrahmani la Rangers a picat din cauza lui Neil Lennon, care ar fi făcut tot posibilul să nu o întărească pe rivala de moarte a lui Celtic, deşi se presupune că trupa de pe Ibrox a făcut o ofertă de 8.200.000 de lire sterline.

  • Neil Lennon a jucat la Celtic în perioada 2000-2007 şi a avut două mandate de antrenor pe banca ”verzilor”: 2010-2014, 2019-2021.

”Prostiile anti-Rangers ale lui Neil Lennon au lovit din nou. Albion Rrahmani a plecat de la Rapid pentru aproape jumătate din cât i-a fost cerut lui Rangers, un exemplu de un ridicol ieşit din comun, care arată că ura lui Lennon pentru tot ce e pe Ibrox a depăşit interesul propriului club”, a notat Ibrox Noise.

  • 5.000.000 de euro a încasat Rapid în schimbul lui Albion Rrahmani. De asemenea, giuleştenii vor primi 15% dintr-un viitor transfer al kosovarului.

Afla mai multe despre: superligarapidneil lennon 

viewscnt
Articole similare